Mulieres' Blog

 • Forårets trends

  Udgivet den af Sabrina .

  Nu nærmer vi os måske min bedste årstid, nemlig forår. Vi nærmer os derfor også nye trends og ikke mindst gamle trends vi fortsætter med. Forårsmoden 2020 bliver farverig, stilfuld og elegant årstid, og vi vil derfor tage jeg igennem dette års forårstrend.

   

  1. Maxikjoler, oversize blazer og strikveste

   

  Vi tager de gode maxikjoler og oversize blazer med ind i den nye årstid. Vi kan igen opleve at dette bliver 2020 største trend, og vi vil se et utal af designs og farvet mønstre, som giver et frisk pust til din gaderobe. Det bliver et sikkert køb til foråret og køb den gerne lidt oversized – det vil komme til dominere i foråret. Læs gerne blogindlægget, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan du kan style din maxikjole.

  Noget, vi så småt er begyndt af se meget mere af, er strikvesten. Dette er et trend, der har lagt på hylden i mange år, men nu er den ved at blomstre igen. En strikvest er et godt pift til dit outfit, hvor du kan tage alt fra en skjorte, t-shirt mm. under vesten.

   

  1. 90’er paletten kommer tilbage

   

  Hvis du skal finde de rigtige farve, så gå imod farverne beige, pastel lilla/blå og limegrøn. Det er nogle farver, der giver en friskhed til dit outfit og kan styles på utalige muligheder. Vi vil både se jakker, bukser, trøjer mm. i de farver, hvor beige farven er en god kontrast til de to i iøjnefaldende farver. Du kan læse meget mere om, hvordan du styler farver og hvilke andre farver, vi vil se mere af i 2020 i de forrige blogindlæg.

   

  1. Polkaprikker, skandinaviske tern og dyreprint

   

  Print fortsætter her til forårskollektionen 2020, og vi kommer muligvis til at se meget mere af det i forskellige former og i 90’er palettens farver. Polkaprikker er nok det print, vi vil se allermest af i de klassiske sorte og hvide farver. Tern bliver, i foråret 2020, større med et skandinavisk twist. Dyrprint fortsætter vi med igen i 2020, denne gang i et mere oversized look.

  Læs mere

 • Vælg de perfekte solbriller

  Udgivet den af Sabrina .

  Sommeren nærmer sig, selvom man ikke kan mærke det på vejret. Om ikke andet, så nærmer sommerens fester, ferier og festivaller sig. Derfor er det nok også en god idé at begynde at tænke på, hvilke solbriller, du skal have i år. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de helt rigtige solbriller til netop dit ansigt!
  Derfor har jeg lavet en lille guide til at hjælpe dig med det problem!

   

  Rundt ansigt
  Kendetegnene på at du har et rundt ansigt, er at du har runde kinder og en rund hage. Ansigtet er cirka lige så langt som det er bredt. Du bør gå efter solbriller, der er firkantede eller rektangulære og gerne med et kraftigt stel. Dette vil skabe en god kontrast til din ansigtsform.

  Firkantet ansigt
  Kendetegnene på et firkantet ansigt er at du har en bred pande, og en firkantet kæbelinje og hårgrænse. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du gå efter solbriller med tyndt stel og bløde kanter. Runde, ovale eller katteøjne-formede solbriller, kan få dit ansigt til at se lidt mindre firkantet ud. 

  Hjerteformet ansigt
  Det hjerteformede ansigt kendestegnes ved at dit ansigt er bredest ved din pande, dine kindben er tydelige og brede, samt at du har en smal og markant hage. Du kan faktisk bære de fleste former for solbriller, da dit ansigt både har runde og kantede vinkler. Oversized solbriller er dog helt ideale for dig, da de trækker opmærksomheden nedefter. Dråbeformede solbriller kan gøre det samme for dig. Derudover er solbriller uden et tydeligt og kraftigt stel bedst til dig.

  Ovalt ansigt
  Det ovale ansigt kendetegnes ved, at din pande er bredere end din hage. Derudover er din hårgrænse blød og rund. Du kan egentlig bære alle former for solbriller, men det mest optimale look for dig er dog de mere firkantede solbriller.

   

  Læs mere

 • Mangler du outfit til din date på Valentinesday?

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi kender det alle. En date med kæresten, ægtefællen eller dit crush! Og det er så skønt, hvis de synes, at du ser godt ud! Vi vil alle gerne have at vide, at vi ser vildt godt ud! Men man kan godt blive lidt idéforladt eller være løbet lidt tør for gode outfits, som kan overraske og give den reaktion, som du ønsker! Derfor har jeg sammensat lidt forskellige idéer til 3 forskellige dates.

   

  1. Biografen

  Den har de fleste vist prøvet. Biograf-daten er helt perfekt til at sidde i mørket og hygge sig sammen om en god film. Men man vil jo stadig gerne se godt, uden at være for overdressed.
  Til denne date, har jeg sammensæt et sæt, som består af en bluse med pufærmer, som giver en fin detalje. Derudover er der en lang nederdel med flot print og et par fede sneakers.

   

  1. Restauranten

  På restaurant-daten må man godt være lidt pænere i tøjet. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken restaurant, I skal på, men hvis du ikke er klar over dette på forhånd, er en pæn kjole og en cool læderjakke eller lignende altid et hit! Kjolen kan både styles op og ned, alt efter, hvad du selv finder dig bedst tilpas i.

   

  1. Baren

  På bar-daten må du gerne være lidt dressed up. Både en smule. Lidt accessories og ekstra øjenskygge kan virkelig være prikken over i’et her! Og være med til at sparke benene helt væk under ham eller hende. Tag eventuelt en lidt vildere læbestift på end du plejer!
  Til denne date har vi sammensat en flot kjole med glimmer, en bodystocking indenunder (som holder det hele på plads) og så vil vi råde dig til enten at vælge de høje hæle eller et par pæne støvler.

   

   

  Læs mere

 • Hvordan styler jeg min maxi kjole?

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi har i de seneste år virkelig taget maxikjolen til os igen. Før i tiden var den kun fremme til særlig lejligheder, men nu har den for alvor gjort comeback. Da vi før købte lange kjoler til f.eks. 50-års fødselsdag, bryllupper, konfirmationer mm. kan mange af os lade sig genkende, at kjolen næsten aldrig bliver brugt igen. Hvilket er en skam! Jeg vil derfor gennemgå nogle tips med jer, i håbet om at I får mere brug af jeres fine maxikjoler og i det hele taget, hvordan I kan style den.


  En trend, vi også ser mere og mere, er lag-på-lag trenden. Det kan være grænseoverskridende at ifører sig en fin lang kjole, da den godt kan virke for overdressed. Ved at ifører sig nogle items, hvor man afdæmper det fine look til et mere hverdagsagtigt look. Det kan f.eks. være ved at tage en fin strik på, som evt. matcher i kjolens farver. På den måde gør du også outfittet mere afslappende for dig selv, og din fine maxikjole vil komme mere i brug. Udover en fin striktrøje, kan man også altid smide en cardigan eller en rå jakke udenover, i nogle lidt enkelt farver.


  Derudover har dine accessoires også meget at sige. Du plejer som regel at match din maxikjole med de fineste stiletter, men ved at ifører sig hvide sneakers, giver det også et helt andet look til din maxikjole, og et mere sporty look. På den måde dæmper du maxikjolens udtryk og du vil føle dig mere komfortabelt med at have outfittet på til hverdag. Det samme gælder smykker. Udvælge gerne diskrete smykker, der kan være med til at pynte dine fine maxikjole.


  Maxikjolen er blevet et kæmpehit igen år, og vi kommer til at se meget mere til det. Hvis du er ude at kigge lidt efter en god maxikjole til foråret, så vælge gerne en med nogle gode farver. Det giver dig mulighed for at bruge den til hverdag, hvor du kan bruge nogle af de råd jeg er kommet med, samt til de festligheder, hvor dine fineste stiletterne findes frem igen.

   

  Læs mere

 • HJÆLP! Jeg har tøjkrise...

  Udgivet den af Sabrina .

  En krise vi alle kender og hvor er den bare irriterende! Vi har skabet fyldt med tøj, men alligevel er der intet, der kan bruges. Panikken begynder at stige en til hovedet, og tiden forsvinder hurtigere end man lige havde forventet. Hvad kan man gøre?

  Beslutninger er der nok af, men det er lige med at få indskrænket mulighederne, så du til sidst står med dine udvalgte items. Så hvordan kan man gøre det nemmere for sig selv? Det først råd jeg vil give jer er; gør det dagen før! Det er ikke noget værre end at står med krisen i sidste øjeblik. Det handler om planlægning, og om hvordan du kan give dig selv mest ro og overskud.

  En problemløsning vi oftest laver når tøjkrisen rammer er, at vi køber nyt tøj. Man får oftest følelsen af: ”ej, det har jeg haft på for mange gange nu”, eller; ”det her tøj har de set mig i”. I stedet for at blive ved med at købe nyt tøj til en hver lejlighed, så prøv at sammensætte dit nuværende tøj anderledes. Det kan oftest give tøjet et helt nyt look. Du vil opleve, at dine venner og bekendte vil spørge, om det er en ny kjole du har på, selvom du har haft den på før. Når du køber nyt tøj til en hver lejlighed, vil du oftest også have mere tøj i din gaderobe, som du kun har haft på en gang. Når du shopper, så er det vigtigt, at man spørg sig selv om, det er noget du mangler og dernæst visualisere sig med tøjet i andre former for styles, end kun lige til din hvide sko derhjemme.

  Et altid godt råd er også at få ryddet op i din gaderobe. Det er altid en dejlig følelse at få sorteret nogle af dine gamle bukser væk, som du ikke har brugt i 1 år. Krisen kan godt opstå, hvis mulighederne er for mange. Jo mindre, der er at vælge imellem, jo nemmere kan det være at få et overblik.

  Køb mere basic. Basics items er noget du kan bruge til alt. Den kan styles op og den kan styles ned. Det er helt op til dig selv. Det kan f.eks. være en hvid T-shirt. En hvid T-shirt passer til enhver outfit. Hvis du så skal i byen, så find din fine nederdel frem og match sammen med den hvid T-shirt. Skal du til jobsamtale, så match den med et bare fine habit bukser. Mulighederne er mange, og det er lykken med et par basics items, og er et must-have i din gaderobe.

  Læs mere