Mulieres' Blog

 • Sådan styler du din læderjakke

  0 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Hej piger ❣️

  Nu nærmer vi os de varmere dage, hvor vi så småt kan begynde at pakke de store tykke vinterjakker væk igen. Det betyder, at vi endelig kan finde de lækre læderjakker frem igen!  Hos Mulieres har vi fået denne fede Dana læderjakke fra Sisters Point hjem, i det blødeste og mest behagelige materiale.

  I den anledning vil vi gerne give jer lidt inspiration til, hvordan man kan style sin læderjakke! 

   

  Outfit 1: Til de kølige dage

  Til de kølige dage kan man style Dana læderjakken med en fed overdel, som kan være en varm striktrøje - f.eks. den fine Poca Cable Blouse der har v-udskæring og flotte detaljer på fronten. Strikken er fed både i grå og i curry, og kan styles med en skjorte eller med en bodystocking eller blondetop indenunder for flere detaljer.

  Som underdel kan man bruge en fin nederdel, eller en smart buks, alt efter hvad man er til. F.eks. kan man sammensætte striktrøjerne med Galma Pants, som skaber et cool look.  

  Outfit 2: Til de solrige dage

  Til de lidt bedre og solrige dage, kan man style læderjakken med en fed bluse, her har vi valgt at bruge den fine Carol Shirt som fås i sort og hvid. Hvis det skal være lidt finere, kan man også bruge en fin skjorte, f.eks. den flotte Gilda Top fra Mbym som er super flot og behagelig at have på. 

  Sammensæt overdelene med en fed underdel, for at få et moderigtig look, kan man style overdelene med de fede Anni Flared Jeans som både fås i blue denim eller black denim

   

   

  Outfit 3: Til de varme dage 

  Til de varme og solrige dage, kan man bruge læderjakken udenover en fin top eller t-shirt . Toppen kan f.eks. være en af de fine Judy Singlet Top, som både fås i farverne black, arabian spice, asphalt eller ponderosa pine. 

  Som underdel kan man bruge en nederdel eller shorts, her er den nye Farrah Skirt i black denim fra Only super fin, og går godt til næsten alle overdele

  Style sættet med flotte accessories som giver outfittet et ekstra pift. Det kan eksempelvis være den skønne Ea Snake Bag  eller en flot Noella taske

   

  Læs mere

 • Månedens kunde - Christel

  0 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Hej piger 💕

  Så er det igen blevet tid til at finde månedens kunde!

  I denne omgang har vi fornøjelsen af Christel. Hun har som altid svaret på de 5 obligatoriske spørgsmål og så har vi været så heldige, at hun har skrevet et lille ekstra indlæg til os. 

   

  5 hurtige

  1. Hvem er du?

  Jeg hedder Christel Nielsen Heiselberg, er 26 år og er bosiddende i København. 

  Som person vil flere mene, at jeg er farverig, energisk, ambitiøs, smilende og en fashionista som lever og ånder for mode.

  2. Hvad laver du til dagligt?

  Min beskæftigelse er som Online Customer Care medarbejder hos Magasin du Nord. Foruden at jeg arbejder hos Magasin du Nord, bruger jeg en del tid på at træne i Sats, hvor jeg også har været fitness instruktør i fire år. 

  3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

  Min stil er uden tvivl meget feminin og farverig. Jeg er typen, der aldrig går i et helt sort outfit, derfor er jeg stor tilhænger af sjove og anderledes prints. Jeg har en stor passion for dyre designertasker og sko, som jeg aldrig kan få nok af. Hvis jeg skulle være imellem flade sko eller stiletter, så vil det være stiletter, da de er medvirkende til at gøre min stil mere ladylike og feminin.

   4. Hvad skal være dit næste køb på shoppen?

  Mit næste køb hos Mulieres.dk skal uden tvivl være Monna Skirt fra MBYM, som jeg vil style med et par blå jeans, en lyserød strik og et par flade lyserøde støvler til hverdagsbrug. Hvis jeg skal anvende nederdelen til en mere festlig anledning, så vil tage et par sorte nylonstrømper,  lyserøde høje støvler og en lyserød glimmer transparent bluse. Jeg går ofte i nederdele, da man både kan anvende dem til hverdag eller til fest. Jeg elsker at style dem med flotte accessories, som kan være medvirkende til at gør outfittet lidt mere festligt.

  5. Hvad er dine fremtidsdrømme?

  I fremtiden vil jeg gerne arbejde som PR-marketingleder indenfor modebranchen enten i Danmark eller i udlandet. Jeg har også en drøm om, at prøve og bo i en storby i udlandet, da jeg gerne vil opleve en anden kultur. Min største drøm vil være at arbejde som moderedaktør hos Vogue. Et liv fyldt med champagne, glamour, Chanel og kindkys vil være fabulous. 🙂 

   

  Som lovet får i nu et lille indlæg som Christel har skrevet til jer, der fortæller lidt mere om hende selv:

  __________________________________________

  Hej søde læsere,

   

  Jeg har været så heldig, at blive valgt til at være månedens kunde hos Mulieres.dk. Det er noget jeg sætter stor pris på, da jeg i længe har været vild med webshoppen og med tiden er blevet en fast stamkunde.

  Som kunde hos Mulieres.dk, kan man altid forvente hurtig og god service, hvor man altid modtager skønne varer, som man ikke kan leve uden. Teamet bag Mulieres.dk er imødekommende, hjælpsomme og er dygtige til at indkøbe de nyeste tendenser og trends indenfor modebranchen.

  Jeg har med tiden modtaget mange fine varer, som jeg er rigtig glad for, og derfor vil jeg gerne have lov til dele nogle af mine yndlings outfits fra Mulieres.dk med jer skønne læsere  🙂

  En af mine yndlings styles er bl.a. den skønne blomstret kjole fra MBYM, som jeg både anvender med jeans eller strømpebukser og kombinerer outfittet med en flad sko eller et par stiletter.

   

   _____________________________________

  Kunne I tænke jer at se lidt mere til Christel? Så følg hende på Instagram HER

  Læs mere

 • Accessoires du ikke kan undvære ..

  0 kommentarer / Udgivet den af Sarah .

  Hej piger 💕

  I dag skal det handle om accessories, da det er den perfekte måde at give dit outfit og din stil et personligt touch. Det er detaljerne der kan vise, hvem du er - de er som guffet på toppen af isvaflen!

  Accessories er musthaves i garderoben, om det så er smukke smykker, en fed taske der holder på dine nødvendigheder som make up, nøgler, pung, mobil mv. eller om det er solbriller der hjælper på solens skarpe stråler og giver outfittet et frisk pust, spænder eller andre accessoires, så er det altså dem, der fortæller noget om den stil og den personlighed vi har.

   Men ikke nok med, at accessoires kan fortælle noget om hvem vi er, så kan de også matche til samtlige outfits. De kan bruges til enhver anledning, om det så er i hverdagen eller om det er til festlige lejligheder.

  Her har vi funder nogle af de uundværlige accessoires til garderoben, så du kan give dit outfit lidt ekstra kant!

   

  De super fede og populære Noella tasker, som giver ethvert outfit et ekstra pust. Fås i flere farver og varianter.

   

  Moderne hårbånd, som giver lidt varme, men som også et cool boheme look. Fås i flere farver og varianter. 

   

  Solbriller som både hjælper når solen er skarp, men som også er en super fed detalje!

   

   Og sidst, men ikke mindst - de mega fine perlespænder som er den nyeste trend og som ses på alle bloggerne.

   

  Læs mere

 • Inspiration til forskellige outfits!

  0 kommentarer / Udgivet den af Sarah .

  Hej piger  💕

  Kender I det, når man er fuldstændig tom for ideer til, hvordan dagens outfit skal være?

  Det kan både gælde i hverdagene, men også hvis man skal til forskellige arrangementer eller andre finere begivenheder. Derfor er det altid dejligt med lidt inspiration, som kan hjælpe en i den rigtige retning! Så det vil vi prøve at give jer her! 

   

  Outfit 1:

  Kan bruges til hverdag og fest.

  Her ses den super flotte Judy Singlet Top i farven Arabian Spice, som har flotte blondedetaljer og har en virkelig fed farve, der skiller sig ud på den gode måde.
  Style toppen med de fede Galma Pants, med ekstra vidde, som giver et fedt og moderne look.
  Giv evt. outfittet lidt ekstra detaljer, og style det med den flotte Ea Velvet bag.

   

  Outfit 2:

  Kan bruges til hverdag og fest

  Den stilfulde Juliet Ancle kjole i det populære slangeprint er et rigtig godt valg! For ikke nok med at den er flot og behaelig at have på, så sparer du også tid på at vælge en kjole, da en kjole udgør et helt outfit i sig selv- perfekt hvis man er på farten!
  Style den med den lækre Noella taske og de fede Merle Boots i den flotte silver farve for at give outfittet et frisk pust!

  Outfit 3:

  Kan bruges til hverdag og fest.

  Den fine Gada skjorte fra Sisters Point, i et flot leopard og kæde print i en rusten rød nuance. Style den med de lækre New George jeans fra Sisters Point som er enkelte, men også stilfulde. Giv outfittet lidt ekstra detaljer, og style det med det et Jackie bælte, en Amla Velvet crossbody i bordeaux og de fine Circle øreringe i guld.

   

   

   

  Læs mere

 • Praktikant hos Mulieres

  0 kommentarer / Udgivet den af Sarah .

  Hej piger ❣️

  Mit navn er Sarah Lange og jeg er en pige på 23 år der bor i Esbjerg.

  Jeg er ved at uddanne mig til markedsføringsøkonom og er nu i gang med 4. og sidste semester, som består af et praktikforløb, som jeg har været så heldig at få her hos Mulieres! Udover at studere, bruger jeg rigtig meget tid på min firbenede bedste ven, nemlig min dressurhest Jacqüet, som hver dag formår at sætte min tålmodighed på prøve. Ikke nok med at min hest skal passes, så har jeg også en dejlig familie og kæreste, som jeg gerne bruger meget af min tid med.

   

  Min praktikplads hos Mulieres

  I min praktikperiode hos Mulieres laver jeg mange forskellige ting. Nogle af de ting jeg hjælper Sabrina med er f.eks. sociale medier, altså Mulieres’ Facebook og Instagram side, derudover hjælper jeg med at tage billeder til hjemmesiden og de sociale medier, laver blogopslag, SEO og hjælper med at finde bloggere. Dette er blot et udkast af de arbejdsopgaver der er i mit praktikforløb, da der er mange forskellige ting at lave.

  Jeg er så heldig, at Sabrina giver mig meget frie tøjler, og at hun inddrager mig i meget af sit arbejde, så jeg får lov til at se hvordan hele virksomheden fungerer, hvilket jeg er rigtig glad for! Derudover er det også fedt at være i praktik her, da det er en webshop der appellerer til unge og følger de nyeste trends – hvilket jeg selv går meget op i.

   

  Har I nogle spørgsmål, så er I mere end velkommen til at skrive, og så skal jeg nok svare så godt jeg kan! 

   

  Læs mere