Mulieres' Blog

 • Stjæl stilen: Meghan Marke / Rachel Zane fra Suits

  2 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Alle os, som har set Suits, kender (og elsker) Rachel Zane’s stil. Især hendes arbejds-outfits er skønne; en flot nederdel med en skjorte, top eller cardigan. Hertil styles hvert outfit med fine stiletter samt en taske. Det kan aldrig gå helt galt, vel? Det udstråler professionalisme og styrke, men på samme tid har det et feminint touch.

  Den smukke Meghan Markle har med sin fantastiske præstation i serien, formået at gøre hele Rachels look helt ikonisk. Mange af os har vist ønsket til tider at kunne stjæle hendes stil og selv rocke det lige så godt som Meghan Markle. Og det kan du nu!

   

  Læs mere

 • Få farver ind i din garderobe

  2 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Sort tøj er altid en vinder, hvis tøjkrisen rammer. Vi har det nemt med at række ud efter det vi føler os mest komfortabelt i – tit er det vores ynglings sorte jeans eller vores favorit sorte kjole. Det er dog ikke så mærkeligt, da sort får os til at se slanke ud og det er nemt at kombinere sort med andet.

  Sommetider kan vi synes det er svært at style farver i vores outfit. Vi skal ikke være bange for at sammensætte farver – man kan starte med at spørge sig selv, hvilke farver kan jeg godt lide og hvilke farver passer godt til mig?

  De grundlæggende farveregler når det angår kulørt tøj er, at lyse farver fremhæver – og mørke farver skjuler. Du kan derfor med fordel vælge lyse farve ved de områder du ønsker at fremhæve og mørke farve ved de områder du ønsker at skjule lidt mere. Der er dog ingen facitliste og det er derfor helt op til dig selv, hvordan dine farver skal kombineres. Det er smag og behag.

  Men hvor skal man starte? Start med de små detaljer. Hvis du elsker dine sorte jeans, kan du pifte outfittet op med stærke farver såsom gul, blå eller pink. På den måde bevare du stadig trygheden i dine sorte jeans, men begynder så småt at eksperimentere med farverne. Dernæst kan man tage skridtet videre med dine accessoires. Her kan du evt. vælge tasker eller sko der kan være med til at give lidt farve til dit outfit. Det kan bl.a. være et par hvide sneakers der har farvet striber. Allerede her er du godt på vej til at tage nogle chancer i forhold til at kombinere kulørte farver til din garderobe.

  Næste skridt kan være et par farvet jeans eller bukser, der matcher godt med den farvet trøje. Det kan bl.a. være et par mærkeblå bukser kombineret med en gul bluse. Gul og blå passer rigtigt godt sammen, ligeså grøn og pink. Vi har prøvet at sammensætte nogle farvet outfit for jer nedenfor her. Husk på piger, der er INGEN facitliste så spring ud i det!

   

  Læs mere

 • En bæredygtig verden – En bæredygtig mode

  5 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Ingen tvivl om at bærdygtighed og klimaforandringer har været et af de mest omtalte emner i 2019. Det har virkelig taget fart de seneste mange måneder, hvor vi ser flere og flere alternativer der skal være med til at forbedre klimaet.

   

  Hos Vero Moda har de taget udfordring op, hvor de for få år siden lancerede AWARE By Vero Moda. De nyeste items fra kollektionen har taget udgangspunkt i nye alternativer - mere bæredygtighed og mindre påvirkning af miljøet. De nye styles fra AWARE er rigtig gode til hverdag og er meget tidsløse, hvor de nemt kan styles med items fra ens egen garderobe.

   

  Men hvad gør dem bæredygtige?

  AWARE By Vero Modas nye kollektion indeholder bl.a. genbrugspolyester og økologisk bomuld. Dette er noget der kommer fra spildprodukter, hvor brugte tekstiler genbruges. Det er med til at reducere mængden af stofaffald, samt reducering af kemikalier. Kvaliteten af materialerne er helt i top, derfor vil ens første tanke nødvendigvis ikke være genbrugsmaterialer. Designet af de forskellige items er tiltænkt sådan, at det er tidsløse styles og derfor kan de være længere tid i din gaderobe.

   

  De nyeste items vi har fra AWARE By Vero Moda, er disse lækre flæse skjorter der fås i 3 forskellige neutrale farver - de kan passe til enhver lejlighed. De nye skjorter indeholder 100% økologisk bomuld hvilket betyder, at de ikke indeholder kemikalier og det er dermed med til at forbedre de lokale bønders arbejdsmiljø.


  Vi er i hvert fald stor fan, og glæder os til se udviklingen i denne store debat indenfor i sær modeverdenen.

   

  Læs mere

 • 2020's uundgåelige farver

  0 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Vi ELSKER farver!

  Foråret er altid præget af mange farver og flotte prints. I dette forår vil der igen være fuld knald på farvepaletten. Især 4 farver kommer til at dominere i 2020.

  Beige er nærmest ved at være en farve på linje med sort. En fast del af garderoben, som giver et eksklusivt look og som passer til alt. I foråret skal du sætte fokus på at kombinere de beige basisitems med de lidt vildere farver.

   

  Pink

  Pink er en farve, som trender lige i tiden. Nuancen ’’shocking pink’’ er især populær lige nu. Farven har mange muligheder, når det kommer til styling og kan både bruges som et hverdagslook eller som et festlook. For eksempel kunne det styles, som en pink bluse eller strik med et par beige eller sorte bukser, eller som et blazersæt.
  Jo mere pink, jo bedre!

  Lilla
  Lilla er også en af de farver, som er vendt stærkt tilbage. Lige nu er det mest nuancen ’’lilac’’, der hersker i modebilledet, men også lavendel eller en mørk lilla kommer frem i 2020.

  Denne farve kan også styles sammen med beige, hvid, grå eller sort. Dette vil give et mere klassisk look.
  Hvis du er mere vovet, kan du gå all in med en lang kjole eller et helt sæt i lilla.

  Gul
  Den friske gule farve, som minder alle om at sommeren er på vej. Her er især en sart nuance populær i modebilledet og kan bruges til alt lige fra sneakers og jeans, en kjole, et helt sæt eller blot en jakke. Selv en lille detalje kan give et frisk pust til dit outfit.

  Neo mint
  Ved trendbureauet WGSN (Worlds Global Style Network) mener man, at farven neo mint bliver årets farve i 2020. Den er i hvert fald værd at holde godt øje med, hvis du vil stå knivskarpt i 2020!

  Denne farve kan være svær at style med andre farver, så start med enkle farver som hvid, sort og grå. Eller style den med accessories! Farven er også oplagt at gå all-in på, så en kjole, et blazersæt eller lignende vil helt sikkert gøre sig godt i 2020.

   

  Læs mere

 • Flotte strik til vinteren

  324 kommentarer / Udgivet den af Sabrina .

  Nu er det så småt ved at være vinter og det betyder vi skal væk med alt vores skønne sommertøj og vi kan tage alle vores fede efterårs og vinter-styles frem. Gå i fede outfits med flere lag, og gør et look vildt comfy og stadig trendy. Den bedste ting ved vinteren, er at vi kan hoppe i vores altid trofaste striktrøjer!

  Der findes et hav af forskellige typer striktrøjer, og det kan være svært at finde ud hvad man lige skal vælge. Nogle er mest til, at trøjen skal have noget struktur, så det ikke bare er en "flad" trøje. Hvor andre gerne vil have den er flad og mere oversized. Men en ting kan vi vidst alle blev enige om - jo mere chunky og blød en striktrøje er, jo bedre. Man skal ikke være bange for trøjer med sjove farver eller motiver. De er med at til at give dit look mere kant og du vil helt sikkert skille dig ud fra mængden.


  Her i de kolde måneder, kan en striktrøje nemt sættes sammen med et par lækre jeans eller en flot nederdel. Vil man lave et helt andet look, så smid trøjen over en flot kjole. Dette er en god måde at bruge dine sommer kjoler på hele året rundt. (Læs vores blog post om hvordan du styler din sommerkjole her)

  Herunder har vi fundet en masse af vores flotte striktrøjer frem, som vi er sikre på at du vil elske! 

  1. Alana Pullover - Cashmere Blue, 2. Snow Pullover Knit - Merlot Print, 3. Nila Highneck Blouse, 4. Lea Highneck Blouse - Fruit Dove, 5. Tara Cardigan - Ballerina, 6. Wine Block Blouse - Ponderosa Pine, 7. Havana Pullover - Gibraltar, 8. Alana Pullover - Pineapple Slice

   

  Læs mere