Corona trend eller en ny trend?

Corona trend eller en ny trend?

Corona har forandret vores tankegang og modetrenden en hel del, især fordi at det nu ikke længere er påtvunget at dresse up for at møde på kontoret, fordi kontoret pludselig er under dit eget tag. Det vil sige enten i stuen, i sengen eller et helt 3 sted. Det gør selvfølgelig også at den trang vi som mennesker normalt har, til at gøre os præsentable er blevet noget ala det helt modsatte. 

Jeg kender det selv, man står op, børster tænder og tager det tøj på der er aller mest komfortabelt og fluffy. Fordi når man alligevel ikke skal ud og vise sig i offentligheden så kan man jo have det tøj på som man har allermest lyst til at have på. Nemlig ens joggingtøj. 

Derfor har modetrenden anno 2021 også ændret sig markant fra at være dressed up til ‘working from home- outfittet’ trenden for joggingtøj er kommet for at blive og har taget os allesammen med storm. Du kommer derfor rigtig langt ved at investere i sweatshirts og sweatpants.

Hvis du har tænkt dig at bevæge dig ud i dit smarte jogging tøj, så kan du altid style det med nogle fede sneakers. 

Forårs trenden part 2 – For minimalistisk eller trendy?

Forårs trenden part 2 – For minimalistisk eller trendy?

Foråret byder altså ikke kun på den pink palette, udover at vi bliver mere minimalistiske i vores outfits så går vi også tilbage til det monokrome, som viser sig at være utroligt feminint. Du kan mixe sort og hvid sammen som du har lyst til, og skabe et outfit som er rocket men også er super kontrastfyldt som kan bruges til alle forårets lejligheder.

En af forårets musthave materialer er blødt og feminint læder – og med det menes læder i ALLE afskygninger, det er lange frakker som er inspireret af 90’er moden, bløde læder skjorter og lædershorts i farver som brun, blå og bordeaux. Du kan bruge læder som en ekstra detalje på tøjet, eller mixe de forskellige læderfarver.

En af de helt store efterårs trends, fortsætter også langt ind i foråret, en charmerende trend som giver en ekstra detalje og der findes et hav af varianter. Nemlig vesten – dog ikke kun strik vesten men også waistcoats som normalt bliver brugt under en smoking. De lange veste hitter også i foråret!

Du kan anvende dine veste udover din jakke, t-shirt eller en skjorte. Eller style din feminine kjole med en vest og gøre den lidt mere casual. Lag på lag-looket er kommet for at blive!

Forårs trenden – Kedelig eller klassisk?

Forårs trenden – Kedelig eller klassisk?

Når man i de her dage tænker over året der gik, og alt det som vi gik glip af – men på samme tid også genopfandt i 2020. Så får man helt kriller i maven når man opdager hvad modetrenden byder på i 2021. Forårsmoden byder bl.a. på oversize kjoler, en farvepalette i det pink univers og det lidt maskuline suit.

Tankegangen i dette års forårskollektion bærer præg af at corona er over os, og derfor er mange af forårets designs lavet ud fra Less is more tankegangen og på samme måde som vi er blevet mere primitive i vores tøj udvalg så er vi gået fra ’’ Nice to have’’ tankegangen og over i noget mere ala ’’Need to have’’. Det vil sige at vores stil er blevet mere ren, simpel og med klassiske styles, items og ensfarvede udtryk.

 

 

  1. Musthave dette forår er oversize kjoler, og vi er helt enige om at oversize kjoler er kommet for at blive. Denne gang er det dog uden for meget ’’lir’’ og med et mere rent udtryk. De er praktiske, feminine – men, det er uden blomster og mønstre som vi normalt ellers ser i forårskollektionerne og i stedet for i de mere klare farver.
  1. Den pink palette er farven over dem alle. Det vil sige alt fra sart rosa til  mørk pink og neon. Vi brugte også disse farver meget i efterårsmoden, og det er simpelthen fordi at pink klæder alle hudtoner. Du kan matche den flotte forårs farve med alle farver, sort,hvid, denim og beige – også fungere den rigtigt godt som en ekstra detalje under din blazer.

  

     3. Årets hotteste outfit bliver til foråret suitet, især når det bliver så varmt                 at du ikke behøver at have en jakke udover. Et suit kan nemlig stå alene             uden alt muligt andet. Suitet til foråret er inspireret af det maskuline                     univers med en oversize blazer og et par løse herrebukser eller tights. For           et cool look kan du style dit suit med den chunky støvle, eller for et mere             elegant look med en stilet.

Forårets trends

Nu nærmer vi os måske min bedste årstid, nemlig forår. Vi nærmer os derfor også nye trends og ikke mindst gamle trends vi fortsætter med. Forårsmoden 2020 bliver farverig, stilfuld og elegant årstid, og vi vil derfor tage jeg igennem dette års forårstrend.

 

  1. Maxikjoler, oversize blazer og strikveste

 

Vi tager de gode maxikjoler og oversize blazer med ind i den nye årstid. Vi kan igen opleve at dette bliver 2020 største trend, og vi vil se et utal af designs og farvet mønstre, som giver et frisk pust til din gaderobe. Det bliver et sikkert køb til foråret og køb den gerne lidt oversized – det vil komme til dominere i foråret. Læs gerne blogindlægget, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan du kan style din maxikjole.

Noget, vi så småt er begyndt af se meget mere af, er strikvesten. Dette er et trend, der har lagt på hylden i mange år, men nu er den ved at blomstre igen. En strikvest er et godt pift til dit outfit, hvor du kan tage alt fra en skjorte, t-shirt mm. under vesten.

 

  1. 90’er paletten kommer tilbage

 

Hvis du skal finde de rigtige farve, så gå imod farverne beige, pastel lilla/blå og limegrøn. Det er nogle farver, der giver en friskhed til dit outfit og kan styles på utalige muligheder. Vi vil både se jakker, bukser, trøjer mm. i de farver, hvor beige farven er en god kontrast til de to i iøjnefaldende farver. Du kan læse meget mere om, hvordan du styler farver og hvilke andre farver, vi vil se mere af i 2020 i de forrige blogindlæg.

 

  1. Polkaprikker, skandinaviske tern og dyreprint

 

Print fortsætter her til forårskollektionen 2020, og vi kommer muligvis til at se meget mere af det i forskellige former og i 90’er palettens farver. Polkaprikker er nok det print, vi vil se allermest af i de klassiske sorte og hvide farver. Tern bliver, i foråret 2020, større med et skandinavisk twist. Dyrprint fortsætter vi med igen i 2020, denne gang i et mere oversized look.

17. februar, 2020 — Sabrina .

Vælg de perfekte solbriller

Sommeren nærmer sig, selvom man ikke kan mærke det på vejret. Om ikke andet, så nærmer sommerens fester, ferier og festivaller sig. Derfor er det nok også en god idé at begynde at tænke på, hvilke solbriller, du skal have i år. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de helt rigtige solbriller til netop dit ansigt!
Derfor har jeg lavet en lille guide til at hjælpe dig med det problem!

 

Rundt ansigt
Kendetegnene på at du har et rundt ansigt, er at du har runde kinder og en rund hage. Ansigtet er cirka lige så langt som det er bredt. Du bør gå efter solbriller, der er firkantede eller rektangulære og gerne med et kraftigt stel. Dette vil skabe en god kontrast til din ansigtsform.

Firkantet ansigt
Kendetegnene på et firkantet ansigt er at du har en bred pande, og en firkantet kæbelinje og hårgrænse. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du gå efter solbriller med tyndt stel og bløde kanter. Runde, ovale eller katteøjne-formede solbriller, kan få dit ansigt til at se lidt mindre firkantet ud. 

Hjerteformet ansigt
Det hjerteformede ansigt kendestegnes ved at dit ansigt er bredest ved din pande, dine kindben er tydelige og brede, samt at du har en smal og markant hage. Du kan faktisk bære de fleste former for solbriller, da dit ansigt både har runde og kantede vinkler. Oversized solbriller er dog helt ideale for dig, da de trækker opmærksomheden nedefter. Dråbeformede solbriller kan gøre det samme for dig. Derudover er solbriller uden et tydeligt og kraftigt stel bedst til dig.

Ovalt ansigt
Det ovale ansigt kendetegnes ved, at din pande er bredere end din hage. Derudover er din hårgrænse blød og rund. Du kan egentlig bære alle former for solbriller, men det mest optimale look for dig er dog de mere firkantede solbriller.

 

Mangler du outfit til din date på Valentinesday?

Vi kender det alle. En date med kæresten, ægtefællen eller dit crush! Og det er så skønt, hvis de synes, at du ser godt ud! Vi vil alle gerne have at vide, at vi ser vildt godt ud! Men man kan godt blive lidt idéforladt eller være løbet lidt tør for gode outfits, som kan overraske og give den reaktion, som du ønsker! Derfor har jeg sammensat lidt forskellige idéer til 3 forskellige dates.

 

  1. Biografen

Den har de fleste vist prøvet. Biograf-daten er helt perfekt til at sidde i mørket og hygge sig sammen om en god film. Men man vil jo stadig gerne se godt, uden at være for overdressed.
Til denne date, har jeg sammensæt et sæt, som består af en bluse med pufærmer, som giver en fin detalje. Derudover er der en lang nederdel med flot print og et par fede sneakers.

 

  1. Restauranten

På restaurant-daten må man godt være lidt pænere i tøjet. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken restaurant, I skal på, men hvis du ikke er klar over dette på forhånd, er en pæn kjole og en cool læderjakke eller lignende altid et hit! Kjolen kan både styles op og ned, alt efter, hvad du selv finder dig bedst tilpas i.

 

  1. Baren

På bar-daten må du gerne være lidt dressed up. Både en smule. Lidt accessories og ekstra øjenskygge kan virkelig være prikken over i’et her! Og være med til at sparke benene helt væk under ham eller hende. Tag eventuelt en lidt vildere læbestift på end du plejer!
Til denne date har vi sammensat en flot kjole med glimmer, en bodystocking indenunder (som holder det hele på plads) og så vil vi råde dig til enten at vælge de høje hæle eller et par pæne støvler.

 

 

Hvordan styler jeg min maxi kjole?

Vi har i de seneste år virkelig taget maxikjolen til os igen. Før i tiden var den kun fremme til særlig lejligheder, men nu har den for alvor gjort comeback. Da vi før købte lange kjoler til f.eks. 50-års fødselsdag, bryllupper, konfirmationer mm. kan mange af os lade sig genkende, at kjolen næsten aldrig bliver brugt igen. Hvilket er en skam! Jeg vil derfor gennemgå nogle tips med jer, i håbet om at I får mere brug af jeres fine maxikjoler og i det hele taget, hvordan I kan style den.


En trend, vi også ser mere og mere, er lag-på-lag trenden. Det kan være grænseoverskridende at ifører sig en fin lang kjole, da den godt kan virke for overdressed. Ved at ifører sig nogle items, hvor man afdæmper det fine look til et mere hverdagsagtigt look. Det kan f.eks. være ved at tage en fin strik på, som evt. matcher i kjolens farver. På den måde gør du også outfittet mere afslappende for dig selv, og din fine maxikjole vil komme mere i brug. Udover en fin striktrøje, kan man også altid smide en cardigan eller en rå jakke udenover, i nogle lidt enkelt farver.


Derudover har dine accessoires også meget at sige. Du plejer som regel at match din maxikjole med de fineste stiletter, men ved at ifører sig hvide sneakers, giver det også et helt andet look til din maxikjole, og et mere sporty look. På den måde dæmper du maxikjolens udtryk og du vil føle dig mere komfortabelt med at have outfittet på til hverdag. Det samme gælder smykker. Udvælge gerne diskrete smykker, der kan være med til at pynte dine fine maxikjole.


Maxikjolen er blevet et kæmpehit igen år, og vi kommer til at se meget mere til det. Hvis du er ude at kigge lidt efter en god maxikjole til foråret, så vælge gerne en med nogle gode farver. Det giver dig mulighed for at bruge den til hverdag, hvor du kan bruge nogle af de råd jeg er kommet med, samt til de festligheder, hvor dine fineste stiletterne findes frem igen.

 

06. februar, 2020 — Sabrina .

HJÆLP! Jeg har tøjkrise...

En krise vi alle kender og hvor er den bare irriterende! Vi har skabet fyldt med tøj, men alligevel er der intet, der kan bruges. Panikken begynder at stige en til hovedet, og tiden forsvinder hurtigere end man lige havde forventet. Hvad kan man gøre?

Beslutninger er der nok af, men det er lige med at få indskrænket mulighederne, så du til sidst står med dine udvalgte items. Så hvordan kan man gøre det nemmere for sig selv? Det først råd jeg vil give jer er; gør det dagen før! Det er ikke noget værre end at står med krisen i sidste øjeblik. Det handler om planlægning, og om hvordan du kan give dig selv mest ro og overskud.

En problemløsning vi oftest laver når tøjkrisen rammer er, at vi køber nyt tøj. Man får oftest følelsen af: ”ej, det har jeg haft på for mange gange nu”, eller; ”det her tøj har de set mig i”. I stedet for at blive ved med at købe nyt tøj til en hver lejlighed, så prøv at sammensætte dit nuværende tøj anderledes. Det kan oftest give tøjet et helt nyt look. Du vil opleve, at dine venner og bekendte vil spørge, om det er en ny kjole du har på, selvom du har haft den på før. Når du køber nyt tøj til en hver lejlighed, vil du oftest også have mere tøj i din gaderobe, som du kun har haft på en gang. Når du shopper, så er det vigtigt, at man spørg sig selv om, det er noget du mangler og dernæst visualisere sig med tøjet i andre former for styles, end kun lige til din hvide sko derhjemme.

Et altid godt råd er også at få ryddet op i din gaderobe. Det er altid en dejlig følelse at få sorteret nogle af dine gamle bukser væk, som du ikke har brugt i 1 år. Krisen kan godt opstå, hvis mulighederne er for mange. Jo mindre, der er at vælge imellem, jo nemmere kan det være at få et overblik.

Køb mere basic. Basics items er noget du kan bruge til alt. Den kan styles op og den kan styles ned. Det er helt op til dig selv. Det kan f.eks. være en hvid T-shirt. En hvid T-shirt passer til enhver outfit. Hvis du så skal i byen, så find din fine nederdel frem og match sammen med den hvid T-shirt. Skal du til jobsamtale, så match den med et bare fine habit bukser. Mulighederne er mange, og det er lykken med et par basics items, og er et must-have i din gaderobe.

03. februar, 2020 — Sabrina .

Går du altid i det samme (kedelige) tøj?

Vi ved, hvor meget man kan blive påvirket og inspireret af forskellige bloggere og influencers på Instagram. Men vi ved også, hvor svært det kan være at turde gå i det tøj, som de går i. Selvom man kan synes at det er super fedt og noget flot tøj, så er det til tider også lidt mere vovet end en almindelig strik og de sorte jeans, som altid er favoritten. Du kan herunder se nogle forslag til, hvordan du kan gøre din garderobe lidt mere vovet med nogle enkelte items!

 

Lad os starte med det essentielle: Jeans og overdel

Kast dig ud i nogle lidt anderledes jeans end de gode gamle denim jeans i blå og sort. Prøv en anden farve eller en anden pasform end du plejer. Flared jeans er vildt moderne og flotte til alle.
Som overdel kan du følge moden lidt tættere. Oversized skjorter er meget populært lige nu, hvilket også er et godt look til alle. Til foråret kommer farven mint meget frem, så det kan du også benytte dig af.

 

Glimmer og finurlige farver: Accessories er ALTID nødvendigt

En taske, flotte smykker eller noget så simpelt som anderledes sokker? Der skal faktisk ikke mere til at skabe det perfekte outfit!

Style eksempelvis dit outfit med en taske i en flot farve, et par glimmersokker og nogle smykker. Accessories kan virkelig være prikken over i’et og give det sidste til dit outfit. Men på samme tid behøver det ikke være for meget eller noget, som du ikke føler dig helt tilpas med. Du kan style det lige som du vil og i den mængde, der passer netop dig.

 

Se nedenfor, hvordan vi har valgt at style et meget simpelt sæt, som alligevel er lidt anderledes, spændende og i flotte forårsfarver.

 

Stjæl stilen: Meghan Marke / Rachel Zane fra Suits

Alle os, som har set Suits, kender (og elsker) Rachel Zane’s stil. Især hendes arbejds-outfits er skønne; en flot nederdel med en skjorte, top eller cardigan. Hertil styles hvert outfit med fine stiletter samt en taske. Det kan aldrig gå helt galt, vel? Det udstråler professionalisme og styrke, men på samme tid har det et feminint touch.

Den smukke Meghan Markle har med sin fantastiske præstation i serien, formået at gøre hele Rachels look helt ikonisk. Mange af os har vist ønsket til tider at kunne stjæle hendes stil og selv rocke det lige så godt som Meghan Markle. Og det kan du nu!

 

Få farver ind i din garderobe

Sort tøj er altid en vinder, hvis tøjkrisen rammer. Vi har det nemt med at række ud efter det vi føler os mest komfortabelt i – tit er det vores ynglings sorte jeans eller vores favorit sorte kjole. Det er dog ikke så mærkeligt, da sort får os til at se slanke ud og det er nemt at kombinere sort med andet.

Sommetider kan vi synes det er svært at style farver i vores outfit. Vi skal ikke være bange for at sammensætte farver – man kan starte med at spørge sig selv, hvilke farver kan jeg godt lide og hvilke farver passer godt til mig?

De grundlæggende farveregler når det angår kulørt tøj er, at lyse farver fremhæver – og mørke farver skjuler. Du kan derfor med fordel vælge lyse farve ved de områder du ønsker at fremhæve og mørke farve ved de områder du ønsker at skjule lidt mere. Der er dog ingen facitliste og det er derfor helt op til dig selv, hvordan dine farver skal kombineres. Det er smag og behag.

Men hvor skal man starte? Start med de små detaljer. Hvis du elsker dine sorte jeans, kan du pifte outfittet op med stærke farver såsom gul, blå eller pink. På den måde bevare du stadig trygheden i dine sorte jeans, men begynder så småt at eksperimentere med farverne. Dernæst kan man tage skridtet videre med dine accessoires. Her kan du evt. vælge tasker eller sko der kan være med til at give lidt farve til dit outfit. Det kan bl.a. være et par hvide sneakers der har farvet striber. Allerede her er du godt på vej til at tage nogle chancer i forhold til at kombinere kulørte farver til din garderobe.

Næste skridt kan være et par farvet jeans eller bukser, der matcher godt med den farvet trøje. Det kan bl.a. være et par mærkeblå bukser kombineret med en gul bluse. Gul og blå passer rigtigt godt sammen, ligeså grøn og pink. Vi har prøvet at sammensætte nogle farvet outfit for jer nedenfor her. Husk på piger, der er INGEN facitliste så spring ud i det!

 

22. januar, 2020 — Sabrina .

En bæredygtig verden – En bæredygtig mode

Ingen tvivl om at bærdygtighed og klimaforandringer har været et af de mest omtalte emner i 2019. Det har virkelig taget fart de seneste mange måneder, hvor vi ser flere og flere alternativer der skal være med til at forbedre klimaet.

 

Hos Vero Moda har de taget udfordring op, hvor de for få år siden lancerede AWARE By Vero Moda. De nyeste items fra kollektionen har taget udgangspunkt i nye alternativer - mere bæredygtighed og mindre påvirkning af miljøet. De nye styles fra AWARE er rigtig gode til hverdag og er meget tidsløse, hvor de nemt kan styles med items fra ens egen garderobe.

 

Men hvad gør dem bæredygtige?

AWARE By Vero Modas nye kollektion indeholder bl.a. genbrugspolyester og økologisk bomuld. Dette er noget der kommer fra spildprodukter, hvor brugte tekstiler genbruges. Det er med til at reducere mængden af stofaffald, samt reducering af kemikalier. Kvaliteten af materialerne er helt i top, derfor vil ens første tanke nødvendigvis ikke være genbrugsmaterialer. Designet af de forskellige items er tiltænkt sådan, at det er tidsløse styles og derfor kan de være længere tid i din gaderobe.

 

De nyeste items vi har fra AWARE By Vero Moda, er disse lækre flæse skjorter der fås i 3 forskellige neutrale farver - de kan passe til enhver lejlighed. De nye skjorter indeholder 100% økologisk bomuld hvilket betyder, at de ikke indeholder kemikalier og det er dermed med til at forbedre de lokale bønders arbejdsmiljø.


Vi er i hvert fald stor fan, og glæder os til se udviklingen i denne store debat indenfor i sær modeverdenen.

 

19. januar, 2020 — Sabrina .