Mulieres' Blog

 • Corona trend eller en ny trend?

  Udgivet den af Sabrina .

  Corona har forandret vores tankegang og modetrenden en hel del, især fordi at det nu ikke længere er påtvunget at dresse up for at møde på kontoret, fordi kontoret pludselig er under dit eget tag. Det vil sige enten i stuen, i sengen eller et helt 3 sted. Det gør selvfølgelig også at den trang vi som mennesker normalt har, til at gøre os præsentable er blevet noget ala det helt modsatte. 

  Jeg kender det selv, man står op, børster tænder og tager det tøj på der er aller mest komfortabelt og fluffy. Fordi når man alligevel ikke skal ud og vise sig i offentligheden så kan man jo have det tøj på som man har allermest lyst til at have på. Nemlig ens joggingtøj. 

  Derfor har modetrenden anno 2021 også ændret sig markant fra at være dressed up til ‘working from home- outfittet’ trenden for joggingtøj er kommet for at blive og har taget os allesammen med storm. Du kommer derfor rigtig langt ved at investere i sweatshirts og sweatpants.

  Hvis du har tænkt dig at bevæge dig ud i dit smarte jogging tøj, så kan du altid style det med nogle fede sneakers. 

  Læs mere

 • Forårs trenden part 2 – For minimalistisk eller trendy?

  Udgivet den af Sabrina .

  Foråret byder altså ikke kun på den pink palette, udover at vi bliver mere minimalistiske i vores outfits så går vi også tilbage til det monokrome, som viser sig at være utroligt feminint. Du kan mixe sort og hvid sammen som du har lyst til, og skabe et outfit som er rocket men også er super kontrastfyldt som kan bruges til alle forårets lejligheder.

  En af forårets musthave materialer er blødt og feminint læder – og med det menes læder i ALLE afskygninger, det er lange frakker som er inspireret af 90’er moden, bløde læder skjorter og lædershorts i farver som brun, blå og bordeaux. Du kan bruge læder som en ekstra detalje på tøjet, eller mixe de forskellige læderfarver.

  En af de helt store efterårs trends, fortsætter også langt ind i foråret, en charmerende trend som giver en ekstra detalje og der findes et hav af varianter. Nemlig vesten – dog ikke kun strik vesten men også waistcoats som normalt bliver brugt under en smoking. De lange veste hitter også i foråret!

  Du kan anvende dine veste udover din jakke, t-shirt eller en skjorte. Eller style din feminine kjole med en vest og gøre den lidt mere casual. Lag på lag-looket er kommet for at blive!

  Læs mere

 • Forårs trenden – Kedelig eller klassisk?

  Udgivet den af Sabrina .

  Når man i de her dage tænker over året der gik, og alt det som vi gik glip af – men på samme tid også genopfandt i 2020. Så får man helt kriller i maven når man opdager hvad modetrenden byder på i 2021. Forårsmoden byder bl.a. på oversize kjoler, en farvepalette i det pink univers og det lidt maskuline suit.

  Tankegangen i dette års forårskollektion bærer præg af at corona er over os, og derfor er mange af forårets designs lavet ud fra Less is more tankegangen og på samme måde som vi er blevet mere primitive i vores tøj udvalg så er vi gået fra ’’ Nice to have’’ tankegangen og over i noget mere ala ’’Need to have’’. Det vil sige at vores stil er blevet mere ren, simpel og med klassiske styles, items og ensfarvede udtryk.

   

   

  1. Musthave dette forår er oversize kjoler, og vi er helt enige om at oversize kjoler er kommet for at blive. Denne gang er det dog uden for meget ’’lir’’ og med et mere rent udtryk. De er praktiske, feminine – men, det er uden blomster og mønstre som vi normalt ellers ser i forårskollektionerne og i stedet for i de mere klare farver.
  1. Den pink palette er farven over dem alle. Det vil sige alt fra sart rosa til  mørk pink og neon. Vi brugte også disse farver meget i efterårsmoden, og det er simpelthen fordi at pink klæder alle hudtoner. Du kan matche den flotte forårs farve med alle farver, sort,hvid, denim og beige – også fungere den rigtigt godt som en ekstra detalje under din blazer.

    

       3. Årets hotteste outfit bliver til foråret suitet, især når det bliver så varmt                 at du ikke behøver at have en jakke udover. Et suit kan nemlig stå alene             uden alt muligt andet. Suitet til foråret er inspireret af det maskuline                     univers med en oversize blazer og et par løse herrebukser eller tights. For           et cool look kan du style dit suit med den chunky støvle, eller for et mere             elegant look med en stilet.

  Læs mere

 • Forårets trends

  Udgivet den af Sabrina .

  Nu nærmer vi os måske min bedste årstid, nemlig forår. Vi nærmer os derfor også nye trends og ikke mindst gamle trends vi fortsætter med. Forårsmoden 2020 bliver farverig, stilfuld og elegant årstid, og vi vil derfor tage jeg igennem dette års forårstrend.

   

  1. Maxikjoler, oversize blazer og strikveste

   

  Vi tager de gode maxikjoler og oversize blazer med ind i den nye årstid. Vi kan igen opleve at dette bliver 2020 største trend, og vi vil se et utal af designs og farvet mønstre, som giver et frisk pust til din gaderobe. Det bliver et sikkert køb til foråret og køb den gerne lidt oversized – det vil komme til dominere i foråret. Læs gerne blogindlægget, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan du kan style din maxikjole.

  Noget, vi så småt er begyndt af se meget mere af, er strikvesten. Dette er et trend, der har lagt på hylden i mange år, men nu er den ved at blomstre igen. En strikvest er et godt pift til dit outfit, hvor du kan tage alt fra en skjorte, t-shirt mm. under vesten.

   

  1. 90’er paletten kommer tilbage

   

  Hvis du skal finde de rigtige farve, så gå imod farverne beige, pastel lilla/blå og limegrøn. Det er nogle farver, der giver en friskhed til dit outfit og kan styles på utalige muligheder. Vi vil både se jakker, bukser, trøjer mm. i de farver, hvor beige farven er en god kontrast til de to i iøjnefaldende farver. Du kan læse meget mere om, hvordan du styler farver og hvilke andre farver, vi vil se mere af i 2020 i de forrige blogindlæg.

   

  1. Polkaprikker, skandinaviske tern og dyreprint

   

  Print fortsætter her til forårskollektionen 2020, og vi kommer muligvis til at se meget mere af det i forskellige former og i 90’er palettens farver. Polkaprikker er nok det print, vi vil se allermest af i de klassiske sorte og hvide farver. Tern bliver, i foråret 2020, større med et skandinavisk twist. Dyrprint fortsætter vi med igen i 2020, denne gang i et mere oversized look.

  Læs mere

 • Vælg de perfekte solbriller

  Udgivet den af Sabrina .

  Sommeren nærmer sig, selvom man ikke kan mærke det på vejret. Om ikke andet, så nærmer sommerens fester, ferier og festivaller sig. Derfor er det nok også en god idé at begynde at tænke på, hvilke solbriller, du skal have i år. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de helt rigtige solbriller til netop dit ansigt!
  Derfor har jeg lavet en lille guide til at hjælpe dig med det problem!

   

  Rundt ansigt
  Kendetegnene på at du har et rundt ansigt, er at du har runde kinder og en rund hage. Ansigtet er cirka lige så langt som det er bredt. Du bør gå efter solbriller, der er firkantede eller rektangulære og gerne med et kraftigt stel. Dette vil skabe en god kontrast til din ansigtsform.

  Firkantet ansigt
  Kendetegnene på et firkantet ansigt er at du har en bred pande, og en firkantet kæbelinje og hårgrænse. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du gå efter solbriller med tyndt stel og bløde kanter. Runde, ovale eller katteøjne-formede solbriller, kan få dit ansigt til at se lidt mindre firkantet ud. 

  Hjerteformet ansigt
  Det hjerteformede ansigt kendestegnes ved at dit ansigt er bredest ved din pande, dine kindben er tydelige og brede, samt at du har en smal og markant hage. Du kan faktisk bære de fleste former for solbriller, da dit ansigt både har runde og kantede vinkler. Oversized solbriller er dog helt ideale for dig, da de trækker opmærksomheden nedefter. Dråbeformede solbriller kan gøre det samme for dig. Derudover er solbriller uden et tydeligt og kraftigt stel bedst til dig.

  Ovalt ansigt
  Det ovale ansigt kendetegnes ved, at din pande er bredere end din hage. Derudover er din hårgrænse blød og rund. Du kan egentlig bære alle former for solbriller, men det mest optimale look for dig er dog de mere firkantede solbriller.

   

  Læs mere