Mulieres' Blog » Farver

 • Forårs trenden part 2 – For minimalistisk eller trendy?

  Udgivet den af Sabrina .

  Foråret byder altså ikke kun på den pink palette, udover at vi bliver mere minimalistiske i vores outfits så går vi også tilbage til det monokrome, som viser sig at være utroligt feminint. Du kan mixe sort og hvid sammen som du har lyst til, og skabe et outfit som er rocket men også er super kontrastfyldt som kan bruges til alle forårets lejligheder.

  En af forårets musthave materialer er blødt og feminint læder – og med det menes læder i ALLE afskygninger, det er lange frakker som er inspireret af 90’er moden, bløde læder skjorter og lædershorts i farver som brun, blå og bordeaux. Du kan bruge læder som en ekstra detalje på tøjet, eller mixe de forskellige læderfarver.

  En af de helt store efterårs trends, fortsætter også langt ind i foråret, en charmerende trend som giver en ekstra detalje og der findes et hav af varianter. Nemlig vesten – dog ikke kun strik vesten men også waistcoats som normalt bliver brugt under en smoking. De lange veste hitter også i foråret!

  Du kan anvende dine veste udover din jakke, t-shirt eller en skjorte. Eller style din feminine kjole med en vest og gøre den lidt mere casual. Lag på lag-looket er kommet for at blive!

  Læs mere

 • Vælg de perfekte solbriller

  Udgivet den af Sabrina .

  Sommeren nærmer sig, selvom man ikke kan mærke det på vejret. Om ikke andet, så nærmer sommerens fester, ferier og festivaller sig. Derfor er det nok også en god idé at begynde at tænke på, hvilke solbriller, du skal have i år. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de helt rigtige solbriller til netop dit ansigt!
  Derfor har jeg lavet en lille guide til at hjælpe dig med det problem!

   

  Rundt ansigt
  Kendetegnene på at du har et rundt ansigt, er at du har runde kinder og en rund hage. Ansigtet er cirka lige så langt som det er bredt. Du bør gå efter solbriller, der er firkantede eller rektangulære og gerne med et kraftigt stel. Dette vil skabe en god kontrast til din ansigtsform.

  Firkantet ansigt
  Kendetegnene på et firkantet ansigt er at du har en bred pande, og en firkantet kæbelinje og hårgrænse. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du gå efter solbriller med tyndt stel og bløde kanter. Runde, ovale eller katteøjne-formede solbriller, kan få dit ansigt til at se lidt mindre firkantet ud. 

  Hjerteformet ansigt
  Det hjerteformede ansigt kendestegnes ved at dit ansigt er bredest ved din pande, dine kindben er tydelige og brede, samt at du har en smal og markant hage. Du kan faktisk bære de fleste former for solbriller, da dit ansigt både har runde og kantede vinkler. Oversized solbriller er dog helt ideale for dig, da de trækker opmærksomheden nedefter. Dråbeformede solbriller kan gøre det samme for dig. Derudover er solbriller uden et tydeligt og kraftigt stel bedst til dig.

  Ovalt ansigt
  Det ovale ansigt kendetegnes ved, at din pande er bredere end din hage. Derudover er din hårgrænse blød og rund. Du kan egentlig bære alle former for solbriller, men det mest optimale look for dig er dog de mere firkantede solbriller.

   

  Læs mere

 • Går du altid i det samme (kedelige) tøj?

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi ved, hvor meget man kan blive påvirket og inspireret af forskellige bloggere og influencers på Instagram. Men vi ved også, hvor svært det kan være at turde gå i det tøj, som de går i. Selvom man kan synes at det er super fedt og noget flot tøj, så er det til tider også lidt mere vovet end en almindelig strik og de sorte jeans, som altid er favoritten. Du kan herunder se nogle forslag til, hvordan du kan gøre din garderobe lidt mere vovet med nogle enkelte items!

   

  Lad os starte med det essentielle: Jeans og overdel

  Kast dig ud i nogle lidt anderledes jeans end de gode gamle denim jeans i blå og sort. Prøv en anden farve eller en anden pasform end du plejer. Flared jeans er vildt moderne og flotte til alle.
  Som overdel kan du følge moden lidt tættere. Oversized skjorter er meget populært lige nu, hvilket også er et godt look til alle. Til foråret kommer farven mint meget frem, så det kan du også benytte dig af.

   

  Glimmer og finurlige farver: Accessories er ALTID nødvendigt

  En taske, flotte smykker eller noget så simpelt som anderledes sokker? Der skal faktisk ikke mere til at skabe det perfekte outfit!

  Style eksempelvis dit outfit med en taske i en flot farve, et par glimmersokker og nogle smykker. Accessories kan virkelig være prikken over i’et og give det sidste til dit outfit. Men på samme tid behøver det ikke være for meget eller noget, som du ikke føler dig helt tilpas med. Du kan style det lige som du vil og i den mængde, der passer netop dig.

   

  Se nedenfor, hvordan vi har valgt at style et meget simpelt sæt, som alligevel er lidt anderledes, spændende og i flotte forårsfarver.

   

  Læs mere

 • 2020's uundgåelige farver

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi ELSKER farver!

  Foråret er altid præget af mange farver og flotte prints. I dette forår vil der igen være fuld knald på farvepaletten. Især 4 farver kommer til at dominere i 2020.

  Beige er nærmest ved at være en farve på linje med sort. En fast del af garderoben, som giver et eksklusivt look og som passer til alt. I foråret skal du sætte fokus på at kombinere de beige basisitems med de lidt vildere farver.

   

  Pink

  Pink er en farve, som trender lige i tiden. Nuancen ’’shocking pink’’ er især populær lige nu. Farven har mange muligheder, når det kommer til styling og kan både bruges som et hverdagslook eller som et festlook. For eksempel kunne det styles, som en pink bluse eller strik med et par beige eller sorte bukser, eller som et blazersæt.
  Jo mere pink, jo bedre!

  Lilla
  Lilla er også en af de farver, som er vendt stærkt tilbage. Lige nu er det mest nuancen ’’lilac’’, der hersker i modebilledet, men også lavendel eller en mørk lilla kommer frem i 2020.

  Denne farve kan også styles sammen med beige, hvid, grå eller sort. Dette vil give et mere klassisk look.
  Hvis du er mere vovet, kan du gå all in med en lang kjole eller et helt sæt i lilla.

  Gul
  Den friske gule farve, som minder alle om at sommeren er på vej. Her er især en sart nuance populær i modebilledet og kan bruges til alt lige fra sneakers og jeans, en kjole, et helt sæt eller blot en jakke. Selv en lille detalje kan give et frisk pust til dit outfit.

  Neo mint
  Ved trendbureauet WGSN (Worlds Global Style Network) mener man, at farven neo mint bliver årets farve i 2020. Den er i hvert fald værd at holde godt øje med, hvis du vil stå knivskarpt i 2020!

  Denne farve kan være svær at style med andre farver, så start med enkle farver som hvid, sort og grå. Eller style den med accessories! Farven er også oplagt at gå all-in på, så en kjole, et blazersæt eller lignende vil helt sikkert gøre sig godt i 2020.

   

  Læs mere