En krise vi alle kender og hvor er den bare irriterende! Vi har skabet fyldt med tøj, men alligevel er der intet, der kan bruges. Panikken begynder at stige en til hovedet, og tiden forsvinder hurtigere end man lige havde forventet. Hvad kan man gøre?

Beslutninger er der nok af, men det er lige med at få indskrænket mulighederne, så du til sidst står med dine udvalgte items. Så hvordan kan man gøre det nemmere for sig selv? Det først råd jeg vil give jer er; gør det dagen før! Det er ikke noget værre end at står med krisen i sidste øjeblik. Det handler om planlægning, og om hvordan du kan give dig selv mest ro og overskud.

En problemløsning vi oftest laver når tøjkrisen rammer er, at vi køber nyt tøj. Man får oftest følelsen af: ”ej, det har jeg haft på for mange gange nu”, eller; ”det her tøj har de set mig i”. I stedet for at blive ved med at købe nyt tøj til en hver lejlighed, så prøv at sammensætte dit nuværende tøj anderledes. Det kan oftest give tøjet et helt nyt look. Du vil opleve, at dine venner og bekendte vil spørge, om det er en ny kjole du har på, selvom du har haft den på før. Når du køber nyt tøj til en hver lejlighed, vil du oftest også have mere tøj i din gaderobe, som du kun har haft på en gang. Når du shopper, så er det vigtigt, at man spørg sig selv om, det er noget du mangler og dernæst visualisere sig med tøjet i andre former for styles, end kun lige til din hvide sko derhjemme.

Et altid godt råd er også at få ryddet op i din gaderobe. Det er altid en dejlig følelse at få sorteret nogle af dine gamle bukser væk, som du ikke har brugt i 1 år. Krisen kan godt opstå, hvis mulighederne er for mange. Jo mindre, der er at vælge imellem, jo nemmere kan det være at få et overblik.

Køb mere basic. Basics items er noget du kan bruge til alt. Den kan styles op og den kan styles ned. Det er helt op til dig selv. Det kan f.eks. være en hvid T-shirt. En hvid T-shirt passer til enhver outfit. Hvis du så skal i byen, så find din fine nederdel frem og match sammen med den hvid T-shirt. Skal du til jobsamtale, så match den med et bare fine habit bukser. Mulighederne er mange, og det er lykken med et par basics items, og er et must-have i din gaderobe.

03. februar, 2020 — Sabrina .