Historien om Mulieres.dk
Mulieres er din nye online tøjbutik, hvor du finder et bredt udvalg af moderne designs til de helt rigtige priser. Du vil bl.a. finde kendte danske brands som NA-KDJacqueline De Yong, Pieces, Vero Moda, Sisters Point, OnlyByIC og vores eget mærke Mulieres. Derudover arbejder vi hver dag på at udvælge unikke items fra udlandet, som du finder under Chosen. Vi har konstant fingeren på pulsen og du vil kunne finde masser af nyheder på vores webshop hver uge. Uanset årstiden eller anledningen er du sikret at finde lige præcis det du søger hos Mulieres.dk.

Mulieres blev stiftet i 2016 og ejes af søstrene Sabrina og Christina. Det havde længe været vores drøm at få vores egen webshop, hvor smart tøj indenfor den nyeste trend og rimelige priser, går op i en højere enhed. Mulieres betyder kvinde på latin og netop derfor valgte vi navnet, da vi ønsker at inspirere kvinder med smart tøj.

Vores egen kollektion
I august 2020 lancerede vi vores første egne kollektion - en drøm som vi i mange år havde arbejdet på. Vi havde længe haft et ønske om at sætte vores eget præg på modeindustrien og derfor valgte vi at gå i luften med vores eget tøjbrand, Mulieres. Alle vores prints er håndtegnede og derfor helt unikke, da de udelukkende forhandles hos Mulieres.dk. Der er således fokus på det unikke og en høj kvalitet til overkommelige priser. 
Du kan lære meget mere om os og om processen for udviklingen af vores egen kollektion lige her.

Kunden i centrum
Hos Mulieres.dk sætter vi altid kunden i centrum og ønsker at give den bedste service, når der handles hos os. Vi er til rådighed gennem hele processen, og det er altid muligt at kontakte os via e-mail eller sociale medier, hvor vi svarer inden for få timer. Vi sætter desuden en stor ære i at inspirere vores kunder på vores webshop og sociale medier, hvor vi hver dag poster mange forskellige styles og stylingkombinationer.

Vi håber, at Mulieres.dk vil være til inspiration og glæde for mange modebevidste kvinder.

De kærligste hilsner
Christina og Sabrina