Historien om Mulieres.dk
Mulieres er din nye online tøjbutik, hvor du finder et bredt udvalg af moderne designs til de helt rigtige priser. Du vil bl.a. finde kendte danske brands som H2O, Jacqueline De Yong, Pieces, Vero Moda, Sisters Point, Only, ByIC og Noella. Derudover arbejder vi hver dag på at udvælge unikke items fra udlandet, som du finder under Chosen by Mulieres. Vi har konstant fingeren på pulsen og du vil kunne finde masser af nyheder på vores webshop hver uge. Uanset årstiden eller anledningen er du sikret at finde lige præcis det du søger hos Mulieres.dk.

Mulieres blev stiftet i 2016 og ejes af søstrene Sabrina og Christina. Det havde længe været vores drøm at få vores egen webshop, hvor smart tøj indenfor den nyeste trend og rimelige priser, går op i en højere enhed. 

Kunden i centrum
Hos Mulieres.dk sætter vi altid kunden i centrum og ønsker at give den bedste service, når der handles hos os. Vi er til rådigheden gennem hele processen, og det er altid muligt at kontakte os via e-mail eller sociale medier, hvor vi svarer inden for få timer. Vi sætter desuden en stor ære i at inspirere vores kunder på vores webshop og sociale medier, hvor vi hver dag poster mange forskellige styles og stylingkombinationer.

Vi håber, at Mulieres.dk vil være til inspiration og glæde for mange modebevidste kvinder.

De kærligste hilsner
Christina og Sabrina

 

Om os I Mulieres.dk