Vi har i de seneste år virkelig taget maxikjolen til os igen. Før i tiden var den kun fremme til særlig lejligheder, men nu har den for alvor gjort comeback. Da vi før købte lange kjoler til f.eks. 50-års fødselsdag, bryllupper, konfirmationer mm. kan mange af os lade sig genkende, at kjolen næsten aldrig bliver brugt igen. Hvilket er en skam! Jeg vil derfor gennemgå nogle tips med jer, i håbet om at I får mere brug af jeres fine maxikjoler og i det hele taget, hvordan I kan style den.


En trend, vi også ser mere og mere, er lag-på-lag trenden. Det kan være grænseoverskridende at ifører sig en fin lang kjole, da den godt kan virke for overdressed. Ved at ifører sig nogle items, hvor man afdæmper det fine look til et mere hverdagsagtigt look. Det kan f.eks. være ved at tage en fin strik på, som evt. matcher i kjolens farver. På den måde gør du også outfittet mere afslappende for dig selv, og din fine maxikjole vil komme mere i brug. Udover en fin striktrøje, kan man også altid smide en cardigan eller en rå jakke udenover, i nogle lidt enkelt farver.


Derudover har dine accessoires også meget at sige. Du plejer som regel at match din maxikjole med de fineste stiletter, men ved at ifører sig hvide sneakers, giver det også et helt andet look til din maxikjole, og et mere sporty look. På den måde dæmper du maxikjolens udtryk og du vil føle dig mere komfortabelt med at have outfittet på til hverdag. Det samme gælder smykker. Udvælge gerne diskrete smykker, der kan være med til at pynte dine fine maxikjole.


Maxikjolen er blevet et kæmpehit igen år, og vi kommer til at se meget mere til det. Hvis du er ude at kigge lidt efter en god maxikjole til foråret, så vælge gerne en med nogle gode farver. Det giver dig mulighed for at bruge den til hverdag, hvor du kan bruge nogle af de råd jeg er kommet med, samt til de festligheder, hvor dine fineste stiletterne findes frem igen.

 

06. februar, 2020 — Sabrina .