Ingen tvivl om at bærdygtighed og klimaforandringer har været et af de mest omtalte emner i 2019. Det har virkelig taget fart de seneste mange måneder, hvor vi ser flere og flere alternativer der skal være med til at forbedre klimaet.

 

Hos Vero Moda har de taget udfordring op, hvor de for få år siden lancerede AWARE By Vero Moda. De nyeste items fra kollektionen har taget udgangspunkt i nye alternativer - mere bæredygtighed og mindre påvirkning af miljøet. De nye styles fra AWARE er rigtig gode til hverdag og er meget tidsløse, hvor de nemt kan styles med items fra ens egen garderobe.

 

Men hvad gør dem bæredygtige?

AWARE By Vero Modas nye kollektion indeholder bl.a. genbrugspolyester og økologisk bomuld. Dette er noget der kommer fra spildprodukter, hvor brugte tekstiler genbruges. Det er med til at reducere mængden af stofaffald, samt reducering af kemikalier. Kvaliteten af materialerne er helt i top, derfor vil ens første tanke nødvendigvis ikke være genbrugsmaterialer. Designet af de forskellige items er tiltænkt sådan, at det er tidsløse styles og derfor kan de være længere tid i din gaderobe.

 

De nyeste items vi har fra AWARE By Vero Moda, er disse lækre flæse skjorter der fås i 3 forskellige neutrale farver - de kan passe til enhver lejlighed. De nye skjorter indeholder 100% økologisk bomuld hvilket betyder, at de ikke indeholder kemikalier og det er dermed med til at forbedre de lokale bønders arbejdsmiljø.


Vi er i hvert fald stor fan, og glæder os til se udviklingen i denne store debat indenfor i sær modeverdenen.

 

19. januar, 2020 — Sabrina .