Foråret byder altså ikke kun på den pink palette, udover at vi bliver mere minimalistiske i vores outfits så går vi også tilbage til det monokrome, som viser sig at være utroligt feminint. Du kan mixe sort og hvid sammen som du har lyst til, og skabe et outfit som er rocket men også er super kontrastfyldt som kan bruges til alle forårets lejligheder.

En af forårets musthave materialer er blødt og feminint læder – og med det menes læder i ALLE afskygninger, det er lange frakker som er inspireret af 90’er moden, bløde læder skjorter og lædershorts i farver som brun, blå og bordeaux. Du kan bruge læder som en ekstra detalje på tøjet, eller mixe de forskellige læderfarver.

En af de helt store efterårs trends, fortsætter også langt ind i foråret, en charmerende trend som giver en ekstra detalje og der findes et hav af varianter. Nemlig vesten – dog ikke kun strik vesten men også waistcoats som normalt bliver brugt under en smoking. De lange veste hitter også i foråret!

Du kan anvende dine veste udover din jakke, t-shirt eller en skjorte. Eller style din feminine kjole med en vest og gøre den lidt mere casual. Lag på lag-looket er kommet for at blive!