Sort tøj er altid en vinder, hvis tøjkrisen rammer. Vi har det nemt med at række ud efter det vi føler os mest komfortabelt i – tit er det vores ynglings sorte jeans eller vores favorit sorte kjole. Det er dog ikke så mærkeligt, da sort får os til at se slanke ud og det er nemt at kombinere sort med andet.

Sommetider kan vi synes det er svært at style farver i vores outfit. Vi skal ikke være bange for at sammensætte farver – man kan starte med at spørge sig selv, hvilke farver kan jeg godt lide og hvilke farver passer godt til mig?

De grundlæggende farveregler når det angår kulørt tøj er, at lyse farver fremhæver – og mørke farver skjuler. Du kan derfor med fordel vælge lyse farve ved de områder du ønsker at fremhæve og mørke farve ved de områder du ønsker at skjule lidt mere. Der er dog ingen facitliste og det er derfor helt op til dig selv, hvordan dine farver skal kombineres. Det er smag og behag.

Men hvor skal man starte? Start med de små detaljer. Hvis du elsker dine sorte jeans, kan du pifte outfittet op med stærke farver såsom gul, blå eller pink. På den måde bevare du stadig trygheden i dine sorte jeans, men begynder så småt at eksperimentere med farverne. Dernæst kan man tage skridtet videre med dine accessoires. Her kan du evt. vælge tasker eller sko der kan være med til at give lidt farve til dit outfit. Det kan bl.a. være et par hvide sneakers der har farvet striber. Allerede her er du godt på vej til at tage nogle chancer i forhold til at kombinere kulørte farver til din garderobe.

Næste skridt kan være et par farvet jeans eller bukser, der matcher godt med den farvet trøje. Det kan bl.a. være et par mærkeblå bukser kombineret med en gul bluse. Gul og blå passer rigtigt godt sammen, ligeså grøn og pink. Vi har prøvet at sammensætte nogle farvet outfit for jer nedenfor her. Husk på piger, der er INGEN facitliste så spring ud i det!

 

22. januar, 2020 — Sabrina .