Mulieres' Blog » outfit

 • Corona trend eller en ny trend?

  Udgivet den af Sabrina .

  Corona har forandret vores tankegang og modetrenden en hel del, især fordi at det nu ikke længere er påtvunget at dresse up for at møde på kontoret, fordi kontoret pludselig er under dit eget tag. Det vil sige enten i stuen, i sengen eller et helt 3 sted. Det gør selvfølgelig også at den trang vi som mennesker normalt har, til at gøre os præsentable er blevet noget ala det helt modsatte. 

  Jeg kender det selv, man står op, børster tænder og tager det tøj på der er aller mest komfortabelt og fluffy. Fordi når man alligevel ikke skal ud og vise sig i offentligheden så kan man jo have det tøj på som man har allermest lyst til at have på. Nemlig ens joggingtøj. 

  Derfor har modetrenden anno 2021 også ændret sig markant fra at være dressed up til ‘working from home- outfittet’ trenden for joggingtøj er kommet for at blive og har taget os allesammen med storm. Du kommer derfor rigtig langt ved at investere i sweatshirts og sweatpants.

  Hvis du har tænkt dig at bevæge dig ud i dit smarte jogging tøj, så kan du altid style det med nogle fede sneakers. 

  Læs mere

 • Forårs trenden – Kedelig eller klassisk?

  Udgivet den af Sabrina .

  Når man i de her dage tænker over året der gik, og alt det som vi gik glip af – men på samme tid også genopfandt i 2020. Så får man helt kriller i maven når man opdager hvad modetrenden byder på i 2021. Forårsmoden byder bl.a. på oversize kjoler, en farvepalette i det pink univers og det lidt maskuline suit.

  Tankegangen i dette års forårskollektion bærer præg af at corona er over os, og derfor er mange af forårets designs lavet ud fra Less is more tankegangen og på samme måde som vi er blevet mere primitive i vores tøj udvalg så er vi gået fra ’’ Nice to have’’ tankegangen og over i noget mere ala ’’Need to have’’. Det vil sige at vores stil er blevet mere ren, simpel og med klassiske styles, items og ensfarvede udtryk.

   

   

  1. Musthave dette forår er oversize kjoler, og vi er helt enige om at oversize kjoler er kommet for at blive. Denne gang er det dog uden for meget ’’lir’’ og med et mere rent udtryk. De er praktiske, feminine – men, det er uden blomster og mønstre som vi normalt ellers ser i forårskollektionerne og i stedet for i de mere klare farver.
  1. Den pink palette er farven over dem alle. Det vil sige alt fra sart rosa til  mørk pink og neon. Vi brugte også disse farver meget i efterårsmoden, og det er simpelthen fordi at pink klæder alle hudtoner. Du kan matche den flotte forårs farve med alle farver, sort,hvid, denim og beige – også fungere den rigtigt godt som en ekstra detalje under din blazer.

    

       3. Årets hotteste outfit bliver til foråret suitet, især når det bliver så varmt                 at du ikke behøver at have en jakke udover. Et suit kan nemlig stå alene             uden alt muligt andet. Suitet til foråret er inspireret af det maskuline                     univers med en oversize blazer og et par løse herrebukser eller tights. For           et cool look kan du style dit suit med den chunky støvle, eller for et mere             elegant look med en stilet.

  Læs mere

 • Mangler du outfit til din date på Valentinesday?

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi kender det alle. En date med kæresten, ægtefællen eller dit crush! Og det er så skønt, hvis de synes, at du ser godt ud! Vi vil alle gerne have at vide, at vi ser vildt godt ud! Men man kan godt blive lidt idéforladt eller være løbet lidt tør for gode outfits, som kan overraske og give den reaktion, som du ønsker! Derfor har jeg sammensat lidt forskellige idéer til 3 forskellige dates.

   

  1. Biografen

  Den har de fleste vist prøvet. Biograf-daten er helt perfekt til at sidde i mørket og hygge sig sammen om en god film. Men man vil jo stadig gerne se godt, uden at være for overdressed.
  Til denne date, har jeg sammensæt et sæt, som består af en bluse med pufærmer, som giver en fin detalje. Derudover er der en lang nederdel med flot print og et par fede sneakers.

   

  1. Restauranten

  På restaurant-daten må man godt være lidt pænere i tøjet. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken restaurant, I skal på, men hvis du ikke er klar over dette på forhånd, er en pæn kjole og en cool læderjakke eller lignende altid et hit! Kjolen kan både styles op og ned, alt efter, hvad du selv finder dig bedst tilpas i.

   

  1. Baren

  På bar-daten må du gerne være lidt dressed up. Både en smule. Lidt accessories og ekstra øjenskygge kan virkelig være prikken over i’et her! Og være med til at sparke benene helt væk under ham eller hende. Tag eventuelt en lidt vildere læbestift på end du plejer!
  Til denne date har vi sammensat en flot kjole med glimmer, en bodystocking indenunder (som holder det hele på plads) og så vil vi råde dig til enten at vælge de høje hæle eller et par pæne støvler.

   

   

  Læs mere

 • Går du altid i det samme (kedelige) tøj?

  Udgivet den af Sabrina .

  Vi ved, hvor meget man kan blive påvirket og inspireret af forskellige bloggere og influencers på Instagram. Men vi ved også, hvor svært det kan være at turde gå i det tøj, som de går i. Selvom man kan synes at det er super fedt og noget flot tøj, så er det til tider også lidt mere vovet end en almindelig strik og de sorte jeans, som altid er favoritten. Du kan herunder se nogle forslag til, hvordan du kan gøre din garderobe lidt mere vovet med nogle enkelte items!

   

  Lad os starte med det essentielle: Jeans og overdel

  Kast dig ud i nogle lidt anderledes jeans end de gode gamle denim jeans i blå og sort. Prøv en anden farve eller en anden pasform end du plejer. Flared jeans er vildt moderne og flotte til alle.
  Som overdel kan du følge moden lidt tættere. Oversized skjorter er meget populært lige nu, hvilket også er et godt look til alle. Til foråret kommer farven mint meget frem, så det kan du også benytte dig af.

   

  Glimmer og finurlige farver: Accessories er ALTID nødvendigt

  En taske, flotte smykker eller noget så simpelt som anderledes sokker? Der skal faktisk ikke mere til at skabe det perfekte outfit!

  Style eksempelvis dit outfit med en taske i en flot farve, et par glimmersokker og nogle smykker. Accessories kan virkelig være prikken over i’et og give det sidste til dit outfit. Men på samme tid behøver det ikke være for meget eller noget, som du ikke føler dig helt tilpas med. Du kan style det lige som du vil og i den mængde, der passer netop dig.

   

  Se nedenfor, hvordan vi har valgt at style et meget simpelt sæt, som alligevel er lidt anderledes, spændende og i flotte forårsfarver.

   

  Læs mere