Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du modtager din pakke eller dit lokale posthus / pakkeboks modtager din pakke.

Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

 

RETURNER NEMT OG HURTIGT MED FØLGENDE TRIN:

1. Udfyld returformularen som var vedlagt i din pakke og læg den i returpakken.

2. Pak dine varer i en pose, kasse, kuvert eller lign.

3. Gå til vores returportal og hent din returlabel.

Når du har udfyldt felterne i returportalen, vil du modtage en mail med din returlabel samt en QR kode. 
Har du en printer, kan du vælge at printe din returlabel ud hjemmefra og dermed gøre pakken helt klar til afsendelse.
Har du ingen printer, kan du vælge at medbringe QR koden til din nærmeste GLS Pakkeshop. Vis QR-koden, når du afleverer pakken i GLS' PakkeShop og de vil gratis kunne printe en label ud til dig.

 

 

I forbindelse med returnering af fortrudt køb, skal du benytte returlabel fra vores returportal og det er vigtig at den brugte label (fra os til dig) ikke kan ses.
Returlabel koster 29,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.
Varen skal returneres i samme stand som ved levering og være omhyggelig indpakket. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

TILBAGEBETALING:
Du vil automatisk modtage en mail, når vi har refunderet dine penge. Vi behandler returpakker 1-2 gange i ugen og tilbagebetaling sker efter at vi har behandlet den enkelte returpakke. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage herefter. Være obs på at der på din konto vil stå, at pengene er kommet fra SAPA Group ApS. 

 

OMBYTNING:
Hvis du ønsker ombytte en vare (f.eks. til en anden størrelse eller farve) bedes du lave en ny ordre på shoppen og sende den gamle ordre retur. Således sikrer vi den hurtigste ekspedition af din ombytning.

 

RETURNERING EFTER DE 14-DAGES RETURRET:
Returnerer du en vare efter de 14-dages returret er overskredet, kan du ikke få pengene tilbage. Du vil i stedet modtage et elektronisk tilgodebevis svarende til det beløb, som du har returneret, hvis vi vurder, at det stadig er muligt at sælge varen videre til samme pris.

 

VI TAGER IKKE VARER RETUR HVIS:

  • Vare(n) er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt.
  • Vare(n) har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller mærker er fjernet). 
  • Vi har ikke returret på vores strømpebukser og strømper.

Dette sikre dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

 

Skal du sende en reklamation retur? Læs mere her