Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du har modtaget besked om at din vare kan afhentes eller er leveret på din hjemmeadresse.

Varen skal returneres i samme stand som ved levering og være omhyggelig indpakket - brug evt. samme pose som ved levering. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur. Har du modtaget sko, må du ikke bruge skotøjsæsken som indpakning, da en ny kunde skal modtage den efterfølgende.

 

RETURNER NEMT OG HURTIGT MED FØLGENDE TRIN:

1. Udfyld returformularen som var vedlagt i din pakke og læg den i returpakken.

2. Pak dine varer i en pose, kasse, kuvert eller lign.

3. Gå til vores returportal og hent din DAO returlabel.

Hos Mulieres anvender vi label-fri returporto, så vi sparer på papiret og samtidig gør det let for dig at sende retur. Du behøver derfor ikke en printer for at sende retur, da du via vores returportal vil modtage en kode, som du kan skrive på pakken: Skriv label-koden på din pakke og så er du klar til at aflevere pakken til DAO.

Du kan dog også vælge at downloade din returlabel og udskrive den på en almindelig A4-printer.

 

 

I forbindelse med returnering af fortrudt køb, skal du benytte returlabel fra vores returportal og det er vigtig at den brugte label (fra os til dig) ikke kan ses.
Returlabel koster 39,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.
Varen skal returneres i samme stand som ved levering og være omhyggelig indpakket. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

 

TILBAGEBETALING:
Du vil automatisk modtage en mail, når vi har refunderet dine penge. Vær opmærksom på at der kan gå op til to uger inden din returpakke bliver behandlet efter at vi har modtaget den hos os - tak for din tålmodighed. Tilbagebetaling sker efter at vi har behandlet den enkelte returpakke. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage herefter. Være obs på at der på din konto vil stå, at pengene er kommet fra SAPA Group ApS.

Ønsker du at se hvor langt din returpakke er? Du kan tracke den på DAO's hjemmeside vha. dit pakkenummer ved at klikke HER
Det er dig som kunde, der har ansvaret for at gemme dit pakkenummer, hvis der evt. opstår problemer, da vi desværre ikke er i stand til at finde frem til dette. 

Vær opmærksom på at der kan gå op til to uger inden din returpakke bliver behandlet efter at vi har modtaget den hos os - tak for din tålmodighed.

 

OMBYTNING:
Hvis du ønsker ombytte en vare (f.eks. til en anden størrelse eller farve) bedes du lave en ny ordre på shoppen og sende den gamle ordre retur. Således sikrer vi den hurtigste ekspedition af din ombytning.

 

RETURNERING EFTER DE 14-DAGES RETURRET:
Returnerer du en vare efter de 14-dages returret er overskredet, kan du ikke få pengene tilbage. Du vil i stedet modtage et elektronisk tilgodebevis svarende til det beløb, som du har returneret, hvis vi vurder, at det stadig er muligt at sælge varen videre til samme pris.

   

VI TAGER IKKE VARER RETUR HVIS:

  • Vare(n) er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt.
  • Vare(n) har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller mærker er fjernet). 
  • Vi har ikke returret på vores strømpebukser og strømper.

Dette sikre dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

 

Skal du sende en reklamation retur? Læs mere her