Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du selvfølgelig 14 dages fuld returret gældende fra datoen for ordrebestillingen. 

Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur. Hvis ikke posen er med i returpakken, er det ikke sikkert at vi kan tage den pågældende vare retur - i nogen tilfælde kan vi evt. tage et gebyr på 50 kr.

Varerne skal stadig være påført de pågældende mærkater/tags, som ved modtagelse af varerne. Evt. emballage på strømper, strømpebukser og smykker må ikke være brudt. 

Vi har ikke returret på vores håndlavet Ann Perleøreringe og vores Fishnet Stockings + Socks.

Vi tager ikke varer påført parfume, sminke, dyrehår eller røglugt retur, ligesom tøjet naturligvis skal være ubrugt. Dette sikre dig som kunde, så du altid modtager en vare, som er ubrugt.

Vær opmærksom på at returnering af varer sker for egen regning, og at du kun får pengene tilbage for varerne - ikke fragten. Hvis du har købt for 399 kr. eller derover og vælger at returnere varerne, bliver der således stadig fratrukket fragtprisen.

Returnering efter 14 dage godtages ikke som en returvare - vi skal senest modtage returpakken på 14. dag.

Ved returnering er du ansvarlig for at sende pakken ''med omdeling'' således at pakken leveres på vores firmaadresse. Vi anbefaler at bruge PostNord og sende pakken afsted med forsikret pakkepost eller med en indleveringsattest, da Mulieres ikke hæfter for bortkomne returvarer.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du vedlægge en returseddel i din returpakke:
Download den her
Hvis retursedlen ikke er med i din returpakke, trækker vi et gebyr på 50 kr.

Tilbagebetalingen sker umilddelbart efter modtagelsen af returvaren. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage.

Hvis du har spørgsmål så kontakt: kundeservice@mulieres.dk