Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du modtager din pakke eller dit lokale posthus / pakkeboks modtager din pakke.

Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

 

RETURNER NEMT OG HURTIGT MED FØLGENDE TRIN:

1. Udfyld returformularen som var vedlagt i din pakke og læg den i returpakken.

2. Pak dine varer i en pose, kasse, kuvert eller lign.

3. Placér den vedlagte returlabel oven på returpakken og aflever pakken hos din nærmeste Postnord pakkeshop. Vores returlabel skal anvendes og koster 29,- som fratrækkes det beløb, som du skal have retur.

OBS: Hvis du sender retur i samme pose som du modtog ordren i, skal du placere den vedlagte returlabel oven på den gamle pakkelabel.

TILBAGEBETALING:
Du vil automatisk modtage en mail, når vi har refunderet dine penge. Vi behandler returpakker 1-2 gange i ugen og tilbagebetaling sker efter at vi har behandlet den enkelte returpakke. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage herefter. Være obs på at der på din konto vil stå, at pengene er kommet fra SAPA Group ApS. 

 

OMBYTNING:
Hvis du ønsker ombytte en vare (f.eks. til en anden størrelse eller farve) bedes du lave en ny ordre på shoppen og sende den gamle ordre retur. Således sikrer vi den hurtigste ekspedition af din ombytning.

 

RETURNERING EFTER DE 14-DAGES RETURRET:
Returnerer du en vare efter de 14-dages returret er overskredet, kan du ikke få pengene tilbage. Du vil i stedet modtage et elektronisk tilgodebevis svarende til det beløb, som du har returneret.

  

VI TAGER IKKE VARER RETUR HVIS:

  • Vare(n) er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt.
  • Vare(n) har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller mærker er fjernet). 
  • Vi har ikke returret på vores strømpebukser og strømper.

Dette sikre dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

 

Skal du sende en reklamation retur? Læs mere her