Nu nærmer vi os måske min bedste årstid, nemlig forår. Vi nærmer os derfor også nye trends og ikke mindst gamle trends vi fortsætter med. Forårsmoden 2020 bliver farverig, stilfuld og elegant årstid, og vi vil derfor tage jeg igennem dette års forårstrend.

 

  1. Maxikjoler, oversize blazer og strikveste

 

Vi tager de gode maxikjoler og oversize blazer med ind i den nye årstid. Vi kan igen opleve at dette bliver 2020 største trend, og vi vil se et utal af designs og farvet mønstre, som giver et frisk pust til din gaderobe. Det bliver et sikkert køb til foråret og køb den gerne lidt oversized – det vil komme til dominere i foråret. Læs gerne blogindlægget, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan du kan style din maxikjole.

Noget, vi så småt er begyndt af se meget mere af, er strikvesten. Dette er et trend, der har lagt på hylden i mange år, men nu er den ved at blomstre igen. En strikvest er et godt pift til dit outfit, hvor du kan tage alt fra en skjorte, t-shirt mm. under vesten.

 

  1. 90’er paletten kommer tilbage

 

Hvis du skal finde de rigtige farve, så gå imod farverne beige, pastel lilla/blå og limegrøn. Det er nogle farver, der giver en friskhed til dit outfit og kan styles på utalige muligheder. Vi vil både se jakker, bukser, trøjer mm. i de farver, hvor beige farven er en god kontrast til de to i iøjnefaldende farver. Du kan læse meget mere om, hvordan du styler farver og hvilke andre farver, vi vil se mere af i 2020 i de forrige blogindlæg.

 

  1. Polkaprikker, skandinaviske tern og dyreprint

 

Print fortsætter her til forårskollektionen 2020, og vi kommer muligvis til at se meget mere af det i forskellige former og i 90’er palettens farver. Polkaprikker er nok det print, vi vil se allermest af i de klassiske sorte og hvide farver. Tern bliver, i foråret 2020, større med et skandinavisk twist. Dyrprint fortsætter vi med igen i 2020, denne gang i et mere oversized look.

17. februar, 2020 — Sabrina .