Firma oplysninger:

Mulieres.dk - en del af Sapa Group ApS
Nordre Strandvej 25
6731 Tjæreborg
CVR: 38539345

E-mail: Kundeservice@mulieres.dk

 

Produktinformation:

På Mulieres.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til Mulieres via Kontakt os siden.

 

Bestilling:

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl og udsolgte varer. Hvis vi holder udsalg gives rabatten ikke med tilbagevirkende kraft.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Mulieres accepterer ordren.
Alle priser der er vist, er inkl. moms.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Mulieres.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Mulieres.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold som ligger uden for Mulieres' kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout eller lignende.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret - Mulieres tilbagebetaler det modtagne beløb minus fragtprisen. 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
Ved returnering anbefaler vi at bruge PostNord og sende pakken afsted med forsikret pakkepost eller med en indleveringsattest, da Mulieres ikke hæfter for bortkomne returvarer. Du skal sende varen med omdeling og varen skal være forsvarligt emballeret - sammen med den returseddel, som du finder inde under siden ''Returnering''. På denne side, kan du også læse mere om returnering af varer.

Disse returregler gælder alle varer solgt til private kunder. 

 

Forbehold for ændringer:

Mulieres forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

  

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk