Sommeren nærmer sig, selvom man ikke kan mærke det på vejret. Om ikke andet, så nærmer sommerens fester, ferier og festivaller sig. Derfor er det nok også en god idé at begynde at tænke på, hvilke solbriller, du skal have i år. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de helt rigtige solbriller til netop dit ansigt!
Derfor har jeg lavet en lille guide til at hjælpe dig med det problem!

 

Rundt ansigt
Kendetegnene på at du har et rundt ansigt, er at du har runde kinder og en rund hage. Ansigtet er cirka lige så langt som det er bredt. Du bør gå efter solbriller, der er firkantede eller rektangulære og gerne med et kraftigt stel. Dette vil skabe en god kontrast til din ansigtsform.

Firkantet ansigt
Kendetegnene på et firkantet ansigt er at du har en bred pande, og en firkantet kæbelinje og hårgrænse. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du gå efter solbriller med tyndt stel og bløde kanter. Runde, ovale eller katteøjne-formede solbriller, kan få dit ansigt til at se lidt mindre firkantet ud. 

Hjerteformet ansigt
Det hjerteformede ansigt kendestegnes ved at dit ansigt er bredest ved din pande, dine kindben er tydelige og brede, samt at du har en smal og markant hage. Du kan faktisk bære de fleste former for solbriller, da dit ansigt både har runde og kantede vinkler. Oversized solbriller er dog helt ideale for dig, da de trækker opmærksomheden nedefter. Dråbeformede solbriller kan gøre det samme for dig. Derudover er solbriller uden et tydeligt og kraftigt stel bedst til dig.

Ovalt ansigt
Det ovale ansigt kendetegnes ved, at din pande er bredere end din hage. Derudover er din hårgrænse blød og rund. Du kan egentlig bære alle former for solbriller, men det mest optimale look for dig er dog de mere firkantede solbriller.