Spoiler Alert. 

Der vil blive skrevet om den nyeste sæson af Orange is the Black i dette oplæg og hvis du helst selv vil opleve sæsonen - så smut ind på Netflix, se den og kom tilbage hertil. 

 

Vi her på Mulieres har fået set den nye sæson af OITNB og vi kan ikke helt finde ud af hvad vi skal mene om den. 

Ligesom sæson 6 mangler der mange af de personer som vi forelskede os i i de tidligere sæsoner. Det er lidt trist eftersom vi gerne vil se hvad der er blevet af dem og om de, ligesom de personer vi følger i denne sæson, har det lige så svært i deres nye miljø. 

De er jo alle sammen blevet flyttet. Her er der strammere regler og mange af de andre indsatte er noget hårdere end dem fra Camp. Som et nyt tiltag er der er indvandringscenter på Maks. Her møder vi Maritza og Blanca. Fordi de begge to er kommet til landet udlovligt, er de nu fanget her. I et system der ikke bekymrer sig om dem overhovedet. Vi ser deres kamp for at bevise at de har greencards og for at komme enten ud i friheden eller bare ind i fængslet igen. 

Piper er blevet løsladt (det så vi som det sidste i sæson 6) og hun kæmper med at leve livet udenfor fængslet. Hende og Alex blev gift (fængsel gift) og de prøver at holde deres forhold ved, selvom det er svært. Alex sidder stadig inde og hun bliver dagligt truet af de andre indsatte og CO's (fængelsbetjente). Hun bliver truet til at hjælpe en kvindelig CO med at smugle opladere ind til de mange ulovlige telefoner. De to udvikler et forhold, men Alex stopper det hurtigt da hun ikke kan gøre det mod Piper.

Taystee er blevet dømt til livstid fordi de har beviser for at hun skød Piscatella (under oprøret) - men vi ved hun ikke gjorde det. Vi ser hvordan hun nærmest opgiver det hele og ikke har lyst til at leve mere. Men heldigvis er Suzanne (crazy eyes) der til at holde hende ovenvande. 

Det aller sidste afsnit er lidt af en skuffelse. Man have måske håbet på at få set et fremtidsklip hvori vi ser dem alle enten være ude af fængsel eller hvordan de klarede livet indenfor tremmerne. Vi ser dog lidt frem i tiden, men det er kun et par måneder frem. Vi ville ønske at der kom en afslutning på den store historie og det er vildt irriterende at vi ikke får det at se. Måske kommer der en spinoff, man kan kun håbe!

Vi elsker OITNB og vil opfordre alle til at se den nyeste sæson.
Har du ikke set sæsonen endnu, så skynd dig at gør det!

Even Jakke fra Global Funk i farven Amber Tulip Bluse i Orange fra Vero ModaT-shirt fra Jacqueline De YongRocky Mid Flared Bukser fra Only
Sneakers med gule detaljerNicoline Sandal fra Vero Moda

25. august, 2019 — Sabrina .