Sommeren er ved at være forbi. Vi har nydt solen når den har været her og vi har savnet den når det danske sommeregn ramte os. Efteråret står for døren og vi glæder os til de nye farver, mønstre og styles der kommer.

I efteråret 2019 vil vi bevæge os ud i tøj med flere stærke farver. Vi har nemlig vænnet os til, at tøj gerne må være både personligt og fyldt med karakter. I år ses de pink, lilla, gule og blå farver, der sammen med flotte jordfarver kommer til at dominere efterårsmoden.
Find den farve der matcher til din hudtone og øjenfarve. Gå efter farver der fremhæver dine øjne og dit hår.

Chana Tunic Dress Pink, Athena Dress, Appa Dress

Som en modsætning til pangfarverne, bliver jordfarver også et hit. Farver som brun, beige og kastanje kommer vi til at se meget af. Især ved jakker og frakker. Jordfarver ser både elegante og moderigtige ud hvis de er stylet med andre styles i samme tone. Men du kan også sætte dem sammen med en af de flotte pangfarver for at skabe en cool kontrast. 

Skjorte Jakke Rust, Corduroy Jakke Brun, Isolde Snowsuit Amber

Efterårsmoden byder også på nye og klassiske mønstre. Tern, tigerprint, striber og efterårsblomster bliver de mest dominerende.

Tern er en klassisk genganger, der har været en modetrend de sidste par sæsoner. Efterårstøjet får de klassiske terne med en sporty twist. Smid en lækker ternet peplum kjole på og tilføj nogle sneakers, og du har et cool sporty look.

Tiger er blevet det nye leopard. Leoparden har ellers domineret dametøj de sidste par år, men det er nu blevet erstattet af et cool tigerprint. Printet kommer i mange forskellige farver - lige fra kjoler til strik og t-shirts.

Multifarvede striber er en trend vi vil komme til at se på strik, kjoler og bukser. Striber er i år blevet bredere og mere farverige. De sættes sammen på kryds og tværs.
Designerne er gået bort fra de klassiske striber til de mere iøjnefaldende striber. Dit outfit behøver ikke længere have den velkendte røde tråd, det er tilladt at eksperimentere.

Blomsterprint er og har altid været en del af moden. Men dette efterår går vi lidt væk fra det romantiske boheme-look. Blomsterne bliver mere rock’n’roll med eftersårsblomster på sort materiale, eller sort printede blomster på jordfarver. 

Skjorte Kjole Lang, Ternet Kjole, Wrap Kjole med blomster print, Stribet top

19. september, 2019 — Sabrina .