Hej piger ❣️

Nu nærmer vi os de varmere dage, hvor vi så småt kan begynde at pakke de store tykke vinterjakker væk igen. Det betyder, at vi endelig kan finde de lækre læderjakker frem igen!  Hos Mulieres har vi fået denne fede Dana læderjakke fra Sisters Point hjem, i det blødeste og mest behagelige materiale.

I den anledning vil vi gerne give jer lidt inspiration til, hvordan man kan style sin læderjakke! 

 

Outfit 1: Til de kølige dage

Til de kølige dage kan man style Dana læderjakken med en fed overdel, som kan være en varm striktrøje - f.eks. den fine Poca Cable Blouse der har v-udskæring og flotte detaljer på fronten. Strikken er fed både i grå og i curry, og kan styles med en skjorte eller med en bodystocking eller blondetop indenunder for flere detaljer.

Som underdel kan man bruge en fin nederdel, eller en smart buks, alt efter hvad man er til. F.eks. kan man sammensætte striktrøjerne med Galma Pants, som skaber et cool look.  

Outfit 2: Til de solrige dage

Til de lidt bedre og solrige dage, kan man style læderjakken med en fed bluse, her har vi valgt at bruge den fine Carol Shirt som fås i sort og hvid. Hvis det skal være lidt finere, kan man også bruge en fin skjorte, f.eks. den flotte Gilda Top fra Mbym som er super flot og behagelig at have på. 

Sammensæt overdelene med en fed underdel, for at få et moderigtig look, kan man style overdelene med de fede Anni Flared Jeans som både fås i blue denim eller black denim

 

 

Outfit 3: Til de varme dage 

Til de varme og solrige dage, kan man bruge læderjakken udenover en fin top eller t-shirt . Toppen kan f.eks. være en af de fine Judy Singlet Top, som både fås i farverne black, arabian spice, asphalt eller ponderosa pine. 

Som underdel kan man bruge en nederdel eller shorts, her er den nye Farrah Skirt i black denim fra Only super fin, og går godt til næsten alle overdele

Style sættet med flotte accessories som giver outfittet et ekstra pift. Det kan eksempelvis være den skønne Ea Snake Bag  eller en flot Noella taske

 

05. april, 2019 — Sabrina .