Udgivet den af Sabrina .

Hej piger ūüíē

Så er det igen blevet tid til at finde månedens kunde!

I denne omgang¬†har vi forn√łjelsen af Christel. Hun har som altid svaret p√• de 5 obligatoriske sp√łrgsm√•l og s√• har vi v√¶ret s√• heldige, at hun har skrevet et lille ekstra indl√¶g til os.¬†

 

5 hurtige

1. Hvem er du?

Jeg hedder Christel Nielsen Heiselberg, er 26 √•r og er bosiddende i K√łbenhavn.¬†

Som person vil flere mene, at jeg er farverig, energisk, ambiti√łs, smilende og en fashionista som lever og √•nder for mode.

2. Hvad laver du til dagligt?

Min besk√¶ftigelse er som Online Customer Care medarbejder hos Magasin du Nord. Foruden at jeg arbejder hos Magasin du Nord, bruger jeg en del tid p√• at tr√¶ne i Sats, hvor jeg ogs√• har v√¶ret fitness instrukt√łr i fire √•r.¬†

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

Min stil er uden tvivl meget feminin og farverig. Jeg er typen, der aldrig g√•r i et helt sort outfit, derfor er jeg stor tilh√¶nger af sjove og anderledes prints. Jeg har en stor passion for dyre designertasker og sko, som jeg aldrig kan f√• nok af. Hvis jeg skulle v√¶re imellem flade sko eller stiletter, s√• vil det v√¶re stiletter, da de er medvirkende til at g√łre min stil mere ladylike og feminin.

¬†4. Hvad skal v√¶re dit n√¶ste k√łb p√• shoppen?

Mit n√¶ste k√łb hos¬†Mulieres.dk¬†skal uden tvivl v√¶re Monna Skirt fra MBYM, som jeg vil style med et par bl√• jeans, en lyser√łd strik og et par flade lyser√łde st√łvler til hverdagsbrug. Hvis jeg skal anvende nederdelen til en mere festlig anledning, s√• vil tage et par sorte nylonstr√łmper,¬† lyser√łde h√łje st√łvler og en lyser√łd glimmer transparent bluse. Jeg g√•r ofte i nederdele, da man b√•de kan anvende dem til hverdag eller til fest. Jeg elsker at style dem med flotte accessories, som kan v√¶re medvirkende til at g√łr outfittet lidt mere festligt.

5. Hvad er dine fremtidsdr√łmme?

I fremtiden vil jeg gerne arbejde som PR-marketingleder indenfor modebranchen enten i Danmark eller i udlandet. Jeg har ogs√• en dr√łm om, at pr√łve og bo i en storby i udlandet, da jeg gerne vil opleve en anden kultur. Min st√łrste dr√łm vil v√¶re at arbejde som moderedakt√łr hos Vogue. Et liv fyldt med champagne, glamour, Chanel og kindkys vil v√¶re fabulous. ūüôā¬†

 

Som lovet får i nu et lille indlæg som Christel har skrevet til jer, der fortæller lidt mere om hende selv:

__________________________________________

Hej s√łde l√¶sere,

 

Jeg har været så heldig, at blive valgt til at være månedens kunde hos Mulieres.dk. Det er noget jeg sætter stor pris på, da jeg i længe har været vild med webshoppen og med tiden er blevet en fast stamkunde.

Som kunde hos Mulieres.dk, kan man altid forvente hurtig og god service, hvor man altid modtager sk√łnne varer, som man ikke kan leve uden. Teamet bag Mulieres.dk er im√łdekommende, hj√¶lpsomme og er dygtige til at indk√łbe de nyeste tendenser og trends indenfor modebranchen.

Jeg har med tiden modtaget mange fine varer, som jeg er rigtig glad for, og derfor vil jeg gerne have lov til dele nogle af mine yndlings outfits fra Mulieres.dk med jer sk√łnne l√¶sere¬† ūüôā

En af mine yndlings styles er bl.a. den sk√łnne blomstret kjole fra MBYM, som jeg b√•de anvender med jeans eller str√łmpebukser og kombinerer outfittet med en flad sko eller et par stiletter.

 

 _____________________________________

Kunne I t√¶nke jer at se lidt mere til Christel? S√• f√łlg hende p√• Instagram¬†HER

Ældre Nyer