Sommerens must-haves

 

2019 er officielt året, hvor vi begynder at blive mere eksperimentelle med vores hverdagstøj. Vi vil have farver, mønstre og anderledes snit – og vi vil helst blande det hele sammen.

Vi har lavet en lille list over de ting vi mener er must-haves til sommeren 2019.

 

1

Nederdele er for alvor kommet på mode igen – og her taler vi ikke om de korte nederdele. Nej, det er de knælange nederdele, som findes i alle tøjbutikker lige nu. Det er nederdele med mønster, med flæser eller ensfarvede – ja, man kan næsten ikke gå galt i byen ved at købe en knælang nederdel

De lange nederdele er både behaglige, de kan fås i mange forskelige nuancer og mønstre og de kan styles lige til din stil. En basic hvid t-shirt eller med print er altid et hit sammen med nederdelen. Til de lidt køligere dage, kan et nederdelen styles med med en lækker strik.

Only t-shirt med print 
Only Nederdel

 

2

Er du til det mere sporty og afslappede look, så er bikershorts noget for dig.

Cykelshortsene er både en funktionel og fashionabel item. De kan styles med en t-shirt til fritid og en blazer til arbejdet. De er perfekte til sommerens varme dage, og som altid er bikershorts et hit til at have på under en nederdel eller kjole.

Only Love Lace Short 
Liberté Cykelshort 

 

3

Mangler man lige den lille ting der gør looket helt unikt, så er perlesmykker vejen frem. De fås i forskellige former, nuancer og de passer til nærmest alt. En perle hårspænde er med til at give et mere feminint udtryk til frisuren og en lækker perle halskæde sætter prikken over i’et. Perler er bare total hot netop nu!

Hårspænder  
Pearl Letter Necklace 

 

4

Når man har nederdel eller shorts på, er det sjælendt at der er lommer, hvor du kan have dine ting i.

En taske kan indeholde de mest nødvendige ting og samtidig være stilrige. Man kan gå efter det lidt mere rå look for at stille en kontrast til resten af ens tøj, eller man kan tage en taske der er lidt mere neutral, uanset hvad, så er en skøn taske altid et must have.

Crosover Taske fra Noella 
Leo Bumbag fra Only 
26. juli, 2019 — Sabrina .