De varme dage har for alvor ramt os, og i denne varme er det ikke fordi man gider lave det helt store. Man vil allerhelst smutte ned til stranden og komme i det dejlige vand, eller bare ligge og slappe af i solen og få lidt farve.

Når man så ligger der og nyder tilværelsen, så kan det nærmest ødelægge det hele, hvis man har glemt noget derhjemme.

Vi sat en lille liste sammen men de 12 vigtigste ting du skal huske når du tager på stranden. 

Badedragt fra Vero Moda  Sia Smoked Bikini  • Vero Moda Bøllehat                   CatEye Solbriller  Kimono med Leopard print fra Only  • Sandaler fra Vero Moda

1

Første punkt er selvfølgelig badetøj. Selvom man ikke planlægger at skulle i vandet, er det altid en smart ide at have det med – hvis man nu skulle skifte mening. Er du til mere neutralt badetøj eller tør du bevæge dig ud i mere vovede farver og mønstre? 

2

Husk håndklædet. Har du været i vandet er det rart at kunne tørre sig ret hurtigt, at tørre i solen kan tage lang tid.

3

En hat er altid en god ide at tage med. Bliver solen lige lidt for skarp kan hatten hjælpe med at skærme øjnene. Om det er en simpel bøllehat eller en kæmpe hat er ligegyldigt. 

4

Er man ikke til hatte så er solbriller jo et must når man skal på stranden. Sidder man i mange timer og har øjnene klemt halv sammen, overanstrenger man de muskler der sidder ved øjnene og det kan give rynker. Tager man en hat eller et par solbriller på, kan musklerne slappe af og du risikere ikke at få rynker ved øjnene før tid. Pift dit strandlook op med spændende solbriller. 

 

5

Bliver solen for varm eller du har tendens til at blive hurtigt solbrændt, så er det en god ide at tage en tynd trøje eller cardigan med. Når man sidder ude i solen i flere timer, er det oftest skulderne der bliver hårdest ramt og det kan være selvom man har taget solcreme på.

6

At gå barfodet på standen kan gøre ondt. Sandet kan blive mega varmt eller de mange muslinger og sten kan give skader på fødderne. Tag et par sandaler med så du undgår ødelagte fødder.

7

Solcreme! Vil du undgå at blive solbrændt så tag noget solcreme med og gerne en faktor der er tykkere end mælk så du undgår rød hud. Kræftens bekæmpelse anbefaler solcreme der har en faktor på mindst 15. 

8

Når man nu er på stranden i nogle timer, går man tit hen og bliver sulten. Derfor er en det en god ide at tage noget lækkert med hjemme fra. Det kan være en madpakke eller bare nogle snacks.

9

Væske væske væske! Husk at drikke en masse væske når der er varmt og især når man er på stranden. Sandet og den salte luft der kommer fra havet, kan gøre en meget tørstig. Hav altid noget vand eller andre drikkevarer med. 

10

Er man den smarte type der har stole med eller sågar solsenge med stranden, så behøver man nok ikke tage et tæppe med. Men har man ikke stole eller solsenge, så tag et tæppe med. I stedet for at ligge på håndklæder, efter de bliver våde, er meget svære at få sandet ud af dem.

11

Underholdning. Tag noget med der kan underholde dig i den tid du er på stranden. Det kan være en bog, et strandspil, spand og skovl eller bare en bold.

12

Tjek vind og vejr inden du tager afsted. Trygfonden har lavet en helt vildt god side hvor, hvis man er i tvivl om noget som helst omkring turen til stranden, kan man finde svar her

 

 

29. juli, 2019 — Sabrina .