Find sommerkjolen frem – også selvom det ikke er sommer! Her får du inspiration til, hvordan du kan style din sommerkjole på fire forskellige måder her til efteråret. 

Sommerkjoler hører ikke kun til i sommerperioden

Mange af vores sommerkjoler kommer kun frem til sommerfesten eller når vi er på ferie. Det er da synd, for de smukke sommerkjoler kan jo bruges til mange forskellige anledninger – og hele året rundt.

Hvad end om det er fest eller møder på kontoret der er på programmet, så vil du sagtens kunne style din sommerkjole til anledningen. Herunder får du inspiration til, hvordan du kan style din sommerkjoler på fire forskellige måder til hverdag, fest og jobbet.

Style din sommerkjole, så du kan bruge den til hverdag

Hvis du vil style din sommerkjole til hverdag, kan en t-shirt virkelig gøre underværker. T-shirten vil gøre outfittet mere casual (afslappet), hvis du ikke vil have, at det ligner, at du er på vej til den helt store fest. Style med et par sneakers, en fed taske og en lækker overgangsjakke og du er good to go.

Big Check Kjole, Small Check Kjole, Hvid t-shirt, Jakke, Noella Taske, Hvide sneakers, Halskæde

Style din sommerkjole, så den kan bruges på jobbet.

På jobbet kan du style din sommerkjole med et par lækre jeans. Det har længe været trendy at smide et par jeans under kjolen, og den trend er kommet for at blive. Lækre accessories vil tilføje looket noget ekstra – for eksempel en lækker, klassisk taske og nogle smukke smykker.

Criss Kjole Rust, Emily Jeans Blue, Athena Kjole, Højtaljede Jeans Sort, Taske, Øreringe, Hårspænde

Style din sommerkjole, så du kan blive klar til fest.

Gør dig klar til festen med en smuk sommerkjole, et par høje stiletter og en elegant, stilfuld taske. Smykker kan man (næsten) ikke få nok af når der er fest i kalenderen. Om du er til guld eller sølv, eller et mix af de to, kan der ikke komme for mange smykker på til festen.

 

Vefia Kjole, Broderie Anglaise Kjole, Ea Taske, Fina Halskæde, Øreringe, Hårspænde

Style din sommerkjole med en varm sweater. 

Et afslappet, cool look kan du også sagtens style med en sommerkjole. Tag en cool sweater på, og et par lækre sneaks, og du har stylet dig et look med kant, som stadig har et feminint udtryk i form af sommerkjolen. Den sorte bæltetaske skaber en fed kontrast til de farvede kjoler og trøjer - vil give farvespil til de prangende farver.

Vini Kjole Grå, Darling Kjole Blå, Wine Block Strik Grøn, Wine Block Strik Rød, Havana Pullover, Hvide Sneakers, Sort bælte taske

 

25. september, 2019 — Sabrina .