Hej piger,
I har taget rigtig godt imod vores nye Anne Pearl Knit - den blev på ingen tid udsolgt, men vi sørger hele tiden for at få fyldt op på lageret.
Men hvordan styler man den lækre strik? Hvis du ikke allerede har fundet det perfekte match, så læs med i dette indlæg, hvor vi kommer med vores bud på 3 outfit-typer.


1.   S T A Y   C L A S S I C
Hvis du er vild med den mere klassiske stil, kan man med fordel style vores strik med et par lækre trousers. Vores Frederikke Pants (1), Bird Pants (2), Jenny White Pants (3) eller vores Tape Pants (4) kunne være et godt bud, på bukser, som vil gå fantastisk godt til strikken. Strikken giver ethvert outfit et feminint touch, men med disse styles vil dit outfit have et mere classy-look.
2.   P R E T T Y   I N   P R I N T

Hvis du er lidt mere spraglet og glad for farver, kan du også style din nye strik super lækkert. Vi vil foreslå vores Lihn Wide Pants (1), som fås i to farve-varianter, en af vores populære Henna Wrap Dresses (2), som lige er kommet i et nyt print eller vores farverige Christina Pants (3). Skil dig ud fra mængden og gå efter det mere printede og farverige look.
3.   B E   F E M I N I N E
Er du mere til det helt feminine og det lidt mere tøsede look, er der også råd for det. Du kan nemlig style vores strik med en lækker nederdel for at få det feminine frem. Vores favoritter fra shoppen er vores Henna Wrap Skirt (1), Mia Layered Skirt (2) og vores Simin Plissé Skirt (3), der bare giver det helt rigtige look sammen med de skønne perler på strikken.


Vi håber, at dette blogindlæg har givet jer lidt inspiration til selv at kunne style strikken derhjemme - enten med styles fra vores shop eller med styles, som du allerede har liggende inde i din garderobe.
Vi vil blive SÅ GLADE, hvis I har lyst til at dele et billede af jeres styling på Instagram og tagge os - måske vi reposter, @mulieres.dk

10. januar, 2018 — Sabrina .