Tak fordi i har klikket jer ind på vores nye blog! 

Denne blog er vores nye platform hvor vi løbende vil opdatere med nye inspirerende indlæg - bl.a. omkring vores nyheder på shoppen, stylingtips, have gæstebloggere inde og meget mere. Dette indlæg er en intro til jer, hvor I får et indblik i hvem der står bag Mulieres og baggrunden for vores eksistens.

Mulieres blev startet med en vision om at smart tøj indenfor den nyeste trend og rimelige priser, skulle gå op i en højere enhed. Ejer Sabrina Paulsen er med sine 23 år en ung iværksætter der har flere års erfaring indenfor mode og designbranchen og derfor altid har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig indenfor branchen.

Sabrina startede som model som 13 årig hos Scoop Models i København - dette var første skridt ind i modebranchen, hvor Sabrina med det samme kunne se, at det lige var en branche for hende. Hun har taget uddannelsen E-designer og har efterfølgende arbejdet hos flere modevirksomheder som grafiker.

I maj 2016 skulle springet tages - Sabrina besluttede sig for at starte op som selvstændig og åbne op for webshoppen Mulieres.dk

Det er Sabrina du møder når du skriver til os samt hende du tit ser når du besøger vores platforme på de sociale medier, Facebook og Instagram.

Vi håber at, I synes om vores nye tiltag og at i fremover vil følge vores daglige gang i shoppen via denne blog.

_____________________________________________ 


Vil du være gæsteblogger eller månedens kunde?

Vi leder efter friske piger der kunne tænke sig at dele deres yndlingsoutfits fra shoppen samt dele stylingstips mm. med vores læsere. Så hvis du er fast kunde hos Mulieres eller blogger og er god til at skrive blogindlæg, så hører vi meget gerne fra dig! 

Send din ansøgning via mail til kundeservice@mulieres.dk - skriv ''Blog-ansøgning'' i emnefeltet.

08. januar, 2018 — Sabrina .