Hej piger,

Som nogen af jer nok allerede har set på vores Instastory, var vi i onsdags i Brande til et spændende ONLY-event. Det var et super lækkert arrangement! 😍

Temaet for dagen var personligt salg og de sociale medier. Der var blandt andet et rigtig godt oplæg med Pernille fra SMAC Agency - det var vildt spændende at høre om hendes bureau. SMAC Agency er agenter for alle de store influencers her i Danmark bl.a. Freja Wewer, Sandra Willer, Tina Maria, Lakserytteren og mange mange flere. Så nu er vi bare boostet og klar til at komme i gang med endnu flere influencer-samarbejder.

Udover de gode oplæg, fik vi også chancen for at se den nye kollektion 5, som har levering i august / september, og piger I skal GLÆDE JER! Vi fik derudover også tildelt den nye store ONLY NOOS bog og hvem ved, måske er der snart kommer nye NOOS varer på shoppen (NOOS = Basic varer, Never Out Of Stock).

Vi har samlet lidt billeder fra dagen hos ONLY nedenfor, hvor du bl.a. kan få et sneakpeak på den nye flotte kollektion:

 

20. januar, 2018 — Emilie .