Hej piger,

Sommeren er kommet til Danmark og vi har fået en masse nye sommerstyles hjem. I dette indlæg tager vi et kig på nogle af alle de lækre sommerstyles i nu kan finde på shoppen - SÅ LÆS MED! 

 

Sæt

Det bedste ved sommeren er de smukke sommer prints og de lækre lette materialer. Vores nye sæt har det hele.

Vores skønne Dala Sæt består af de fineste shorts og en skøn Singlet i noget rigtig lækkert blødt materiale. Sættet fåes i tre farver, hvid, sort og lys rosa. 

Hvis du er mere til skirts er vores Cille sæt måske noget for dig. Sættet er nemlig med en flot nederdel og en sød offshoulder top. Cille sættet er i to skønne prints og er perfekt til en varm sommerdag. 

Er du til det lidt mere sporty look er vores Rebecca sæt noget for dig. Sættet består af en lækker basis top og et par sporty shorts. Sættet kommer i både mørkeblå og en skøn rosa farve - Perfekt til en aktiv sommerdag! 

 

 

Kjoler

Sommer betyder, at kjolerne skal ud af skabet.

Vores Ditte Calf Dress er super populær her til sommer og er perfekt til enhver anledning.

Hvis du er mere til de korte kjoler er vores Ditte Layred Dress også en sikker vinder. Begge kjoler har det smukkeste mønster og så fåes Ditte Layred Dress i både blå og grøn. 

Var du vild med vores Henna Dresses sidste år, bliver du også vild med vores Molly Wrap Dress i år. De fine slå-om kjoler er nemlig kommet i et nyt smukt print - og fås i både rød og den lækre sommergule. 

 

Pants & Skirts 

På en god sommerdag handler det om, at vælge det luftige outfit. Vi har samlet vores bud på de perfekte underdele til sommerens varme dage.

Vores Gunvor Pink Pants er super femme for tiden og med den friske pinke farve giver sommerlooket det sidste touch. 

Vores Nova Lux Pants og Dina Wrap skirts er perfekte til sommeren, da de begge er lavet i et lækkert luftigt materiale. Dina Wrap Skirt fås både i sort og grøn 😍

 

Accessories

Til det perfekte outfit hører der også accessories til. Her giver vi jer vores bud på de skønneste accessories til sommerens outfits. 

Solbriller er et must have på ferien og på de solrige dage herhjemme. Vi har netop fået et kæmpe parti hjem af de populære smile solbriller fra VERO MODA hjem på shoppen, i en masse forskellige lækre styles. 

Vores super populære Ray Slippers som i har taget rigtig godt imod er også et must have til sommerens varme dage. de smarte slippers er perfekte til ethvert outfit og giver et fedt og lidt anderledes look til sommer. 

Tasker skal der til når outfittet skal spille. Vi har netop fået to helt nye tasker hjem fra ONLY, der er bare er så skønne og passer til ethvert outfit og enhver stil. 

 

Skynd jer ind på shoppen og få fat i de nye sommerstyles - bliv klar til en super lækker sommer 😎☀️

04. maj, 2018 — Emilie .