Hej piger 💕

Nogle af jer har måske lagt mærke til, at det er mig der på det sidste har skrevet en stor del af blogindlæggene, svaret nogle af jer på mail og på vores sociale platforme, og mig i har skrevet med når i har skrevet ind til os om samarbejder mm. 

Mit navn er Emilie, jeg er 21 år gammel og læser markedsføring. Jeg er som en del af mit studie i praktik hos Mulieres.dk og i dette blogindlæg vil i høre lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg laver som praktikant hos Mulieres.

Min baggrund for at være hos Mulieres er at jeg har gennemføret en HHX og er nu på mit fjerde og sidste semester som markedsføringsøkonom. Derudover har jeg en stor interesse for mode, tendenser og hvordan man kan sammensætte de nye styles optimalt. Jeg elsker som en hver pige, tøj og mode, og derfor valgte jeg at søge hos Mulieres - jeg var heldigvis heldig at få det.  

 

Hvad laver man egentlig som praktikant?
Mine primære opgaver har været følgende:  

  • Jeg har skrevet en del af blogindlæggene og været med til at starte Mulieres bloggen op

  • Jeg står også primært for de daglige opslag på vores Facebook-side

  • Jeg har stået for at tage billeder af produkterne til de sociale medier

  • Jeg har lavet produkttekster og andre SEO-tekster til shoppen

  • Det er mig som I skriver med på vores livechat

  • Jeg har stået for vores ambassadør-samarbejder 

  • Jeg har også været heldig at komme med til events og kurser hos vores leverandører, samt nogle af indkøbsturerne

  • Jeg har stået for forberedelse til et outlet-messe, som Mulieres er til cirka 4 gange om året

Ud over de markedsførings og kommunikationsmæssige opgaver, har jeg også fået chancen for at være en del af den daglige drift af shoppen med alt hvad det nu indebære. Jeg har fået en kæmpe forretningsforståelse og viden omkring drift af webshop - alt i alt har det været helt vildt lærerigt. 

Jeg har planer om, når jeg har gennemført min nuværende uddannelse, at læse videre på universitetet, hvor jeg vil læse erhvervsøkonomi - også kaldet HA. 

 

 

Bliv praktikant hos Mulieres.dk 

Kunne du tænke dig at blive min afløser og dermed den næste praktikant hos Mulieres.dk?

Er du i gang med en uddannelse inden for markedsføring, multimediedesign eller kommunikation og står du og mangler en praktikplads? Kunne du tænke dig at arbejde for en dansk webshop og er du interesseret i mode og design?

Så tøv ikke med at sende os en ansøgning på mail: kundeservice@mulieres.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

09. april, 2018 — Emilie .