Hej piger 💕

Nogle af jer har müske lagt mÌrke til, at det er mig der pü det sidste har skrevet en stor del af blogindlÌggene, svaret nogle af jer pü mail og pü vores sociale platforme, og mig i har skrevet med nür i har skrevet ind til os om samarbejder mm. 

Mit navn er Emilie, jeg er 21 ür gammel og lÌser markedsføring. Jeg er som en del af mit studie i praktik hos Mulieres.dk og i dette blogindlÌg vil i høre lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg laver som praktikant hos Mulieres.

Min baggrund for at vÌre hos Mulieres er at jeg har gennemføret en HHX og er nu pü mit fjerde og sidste semester som markedsføringsøkonom. Derudover har jeg en stor interesse for mode, tendenser og hvordan man kan sammensÌtte de nye styles optimalt. Jeg elsker som en hver pige, tøj og mode, og derfor valgte jeg at søge hos Mulieres - jeg var heldigvis heldig at fü det.  

 

Hvad laver man egentlig som praktikant?
Mine primÌre opgaver har vÌret følgende:  

  • Jeg har skrevet en del af blogindlĂŚggene og vĂŚret med til at starte Mulieres bloggen op

  • Jeg stĂĽr ogsĂĽ primĂŚrt for de daglige opslag pĂĽ vores Facebook-side

  • Jeg har stĂĽet for at tage billeder af produkterne til de sociale medier

  • Jeg har lavet produkttekster og andre SEO-tekster til shoppen

  • Det er mig som I skriver med pĂĽ vores livechat

  • Jeg har stĂĽet for vores ambassadør-samarbejder 

  • Jeg har ogsĂĽ vĂŚret heldig at komme med til events og kurser hos vores leverandører, samt nogle af indkøbsturerne

  • Jeg har stĂĽet for forberedelse til et outlet-messe, som Mulieres er til cirka 4 gange om ĂĽret

Ud over de markedsførings og kommunikationsmÌssige opgaver, har jeg ogsü füet chancen for at vÌre en del af den daglige drift af shoppen med alt hvad det nu indebÌre. Jeg har füet en kÌmpe forretningsforstüelse og viden omkring drift af webshop - alt i alt har det vÌret helt vildt lÌrerigt. 

Jeg har planer om, nür jeg har gennemført min nuvÌrende uddannelse, at lÌse videre pü universitetet, hvor jeg vil lÌse erhvervsøkonomi - ogsü kaldet HA. 

 

 

Bliv praktikant hos Mulieres.dk 

Kunne du tÌnke dig at blive min afløser og dermed den nÌste praktikant hos Mulieres.dk?

Er du i gang med en uddannelse inden for markedsføring, multimediedesign eller kommunikation og stür du og mangler en praktikplads? Kunne du tÌnke dig at arbejde for en dansk webshop og er du interesseret i mode og design?

Sü tøv ikke med at sende os en ansøgning pü mail: kundeservice@mulieres.dk

Vi glÌder os til at høre fra dig!

 

09. april, 2018 — Emilie .