Udgivet den af Emilie .

Hej piger ūüíē

S√• er det igen blevet tid til m√•nedens kunde her p√• bloggen. I denne m√•ned har vi forn√łjelsen af at have Ruth som m√•nedens kunde. Vi har stillet hende de obligatoriske 5 sp√łrgms√•l, s√• I kan l√¶rer hende lidt bedre at kende.¬†

5 hurtige

1. Hvem er du?

Mit navn er Ruth Christina Kobli, jeg er 27 år gammel og kommer oprindeligt fra Elfenbenskysten Jeg er gift med min dejlige mand og sammen har vi vores lille tre årige prinsesse.   

2. Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt studerer jeg EUD Business på Niels Brock, og så har jeg mit eget event bureau, hvor jeg laver mange Afrikanske events i Gladsaxe kommune. Derudover er jeg også model og så underviser jeg i Afrobeat dans. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

Det kommer meget an p√• anledningen. Hvis jeg for eksempel skal til middag eller et andet stort arrangement, tager jeg oftest en fin kjole og nogle h√łje h√¶le p√•. N√•r jeg skal i skole eller skal ud i byen med mine venner, tager jeg jeans og sneakers p√•. N√•r jeg s√• er p√• arbejde, har jeg oftest bukser og en bluse p√•, s√• man kan vel godt sige, at jeg ikke rigtig har nogen specifik stil.

4.¬†Hvad skal v√¶re dit n√¶ste k√łb p√• shoppen?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig den flotte Bett Boho Dress og den nye Brilliant Jumpsuit. 

5.¬†Hvad er dine fremtidsdr√łmme?

Min plan for fremtiden er at √•bne min egen sk√łnheds salon, da jeg ogs√• laver h√•r, negle osv. (Jeg ved godt, at jeg har gang i rigtig mange ting¬†ūüôą). Derudover kunne¬†jeg ogs√• rigtig godt t√¶nke mig at starte mit eget modebrand op med min mand, s√• der er mange¬†fremtidsdr√łmme.¬†

 

Ud over de frem spr√łgsm√•l har Ruth ogs√• skrevet et lille indl√¶g til jer, hvor hun skriver lidt om de styles hun har k√łbt p√•¬†shoppen og hendes generelle oplevelse med os - l√¶s med her:¬†

________________________________________ 

Hej allesammen,
Jeg blev s√• glad, da jeg h√łrte, at jeg var blevet valgt til m√•nedens kunde. Jeg kan i aller h√łjeste grad anbefale Mulieres.dk, fordi de har en h√łj kvalitet af¬†deres produkter og¬†deres kundeservice er i top - de er s√• hj√¶lpsomme og s√łde!
Jeg vil i dette indlæg vise jer 
nogle billeder, af de ting jeg har k√łbt p√• shoppen og hvordan jeg sammens√¶tter dem.¬†

Jeg k√łbte den sk√łnne Haylay Knit Dress fordi jeg manglede noget varmt til den kolde tid og jeg synes, at den var nem at have p√• og style - den gr√• farve passede ogs√• super godt til mig.¬†
Til Valentine's Day k√łbte jeg den flotte Satin Strap Dress,¬†da jeg synes den¬†passer godt til min hudfarve. Jeg synes, at denne kjole er meget piget, glamour√łs og en smule flashy. Jeg elsker kjoler der er lidt flashy, s√• den er bare helt perfekt til mig.¬†
Jeg har ogs√• k√łbt den farverige¬†Multi Rosa Top og den smarte Suede Lace Skrit,¬†som jeg styler sammen, da de matcher rigtig godt.¬†Jeg havde selv nogle r√łde burgendy h√¶le og en crossbody taske der mathcede godt i farverne - et perfekt Mulieres outfit.¬†
Jeg h√•ber, at jeg har kunne give jer lidt inspiration - b√•de til jeres styling og til jeres n√¶ste k√łb hos Mulieres.dk.¬†

Her til sidst vil jeg meget gerne sige, at jeg ofte shopper online, fordi jeg ikke har tiden til at g√• i de fysiske butikker. Jeg er dog n√¶sten altid skuffet over mindst et produkt, men jeg var virkelig overrasket over at alle styles jeg k√łbte hos Mulieres var fantastiske i kvalitetet, pasform osv.
Tak igen!
_
De bedste hilsner 
Ruth Christiana Kobli
Ældre Nyer