Hej piger 💕

Så er det igen blevet tid til månedens kunde her på bloggen. I denne måned har vi fornøjelsen af at have Ruth som månedens kunde. Vi har stillet hende de obligatoriske 5 spørgmsål, så I kan lærer hende lidt bedre at kende. 

5 hurtige

1. Hvem er du?

Mit navn er Ruth Christina Kobli, jeg er 27 år gammel og kommer oprindeligt fra Elfenbenskysten Jeg er gift med min dejlige mand og sammen har vi vores lille tre årige prinsesse.   

2. Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt studerer jeg EUD Business på Niels Brock, og så har jeg mit eget event bureau, hvor jeg laver mange Afrikanske events i Gladsaxe kommune. Derudover er jeg også model og så underviser jeg i Afrobeat dans. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

Det kommer meget an på anledningen. Hvis jeg for eksempel skal til middag eller et andet stort arrangement, tager jeg oftest en fin kjole og nogle høje hæle på. Når jeg skal i skole eller skal ud i byen med mine venner, tager jeg jeans og sneakers på. Når jeg så er på arbejde, har jeg oftest bukser og en bluse på, så man kan vel godt sige, at jeg ikke rigtig har nogen specifik stil.

4. Hvad skal være dit næste køb på shoppen?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig den flotte Bett Boho Dress og den nye Brilliant Jumpsuit

5. Hvad er dine fremtidsdrømme?

Min plan for fremtiden er at åbne min egen skønheds salon, da jeg også laver hår, negle osv. (Jeg ved godt, at jeg har gang i rigtig mange ting 🙈). Derudover kunne jeg også rigtig godt tænke mig at starte mit eget modebrand op med min mand, så der er mange fremtidsdrømme. 

 

Ud over de frem sprøgsmål har Ruth også skrevet et lille indlæg til jer, hvor hun skriver lidt om de styles hun har købt på shoppen og hendes generelle oplevelse med os - læs med her: 

________________________________________ 

Hej allesammen,
Jeg blev så glad, da jeg hørte, at jeg var blevet valgt til månedens kunde. Jeg kan i aller højeste grad anbefale Mulieres.dk, fordi de har en høj kvalitet af deres produkter og deres kundeservice er i top - de er så hjælpsomme og søde!
Jeg vil i dette indlæg vise jer 
nogle billeder, af de ting jeg har købt på shoppen og hvordan jeg sammensætter dem. 

Jeg købte den skønne Haylay Knit Dress fordi jeg manglede noget varmt til den kolde tid og jeg synes, at den var nem at have på og style - den grå farve passede også super godt til mig. 
Til Valentine's Day købte jeg den flotte Satin Strap Dress, da jeg synes den passer godt til min hudfarve. Jeg synes, at denne kjole er meget piget, glamourøs og en smule flashy. Jeg elsker kjoler der er lidt flashy, så den er bare helt perfekt til mig. 
Jeg har også købt den farverige Multi Rosa Top og den smarte Suede Lace Skrit, som jeg styler sammen, da de matcher rigtig godt. Jeg havde selv nogle røde burgendy hæle og en crossbody taske der mathcede godt i farverne - et perfekt Mulieres outfit. 
Jeg håber, at jeg har kunne give jer lidt inspiration - både til jeres styling og til jeres næste køb hos Mulieres.dk. 

Her til sidst vil jeg meget gerne sige, at jeg ofte shopper online, fordi jeg ikke har tiden til at gå i de fysiske butikker. Jeg er dog næsten altid skuffet over mindst et produkt, men jeg var virkelig overrasket over at alle styles jeg købte hos Mulieres var fantastiske i kvalitetet, pasform osv.
Tak igen!
_
De bedste hilsner 
Ruth Christiana Kobli
26. marts, 2018 — Emilie .