Hej piger 💕

Sü er det igen blevet tid til münedens kunde her pü bloggen. I denne müned har vi fornøjelsen af at have Ruth som münedens kunde. Vi har stillet hende de obligatoriske 5 spørgmsül, sü I kan lÌrer hende lidt bedre at kende. 

5 hurtige

1. Hvem er du?

Mit navn er Ruth Christina Kobli, jeg er 27 ür gammel og kommer oprindeligt fra Elfenbenskysten Jeg er gift med min dejlige mand og sammen har vi vores lille tre ürige prinsesse.   

2. Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt studerer jeg EUD Business pü Niels Brock, og sü har jeg mit eget event bureau, hvor jeg laver mange Afrikanske events i Gladsaxe kommune. Derudover er jeg ogsü model og sü underviser jeg i Afrobeat dans. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

Det kommer meget an pü anledningen. Hvis jeg for eksempel skal til middag eller et andet stort arrangement, tager jeg oftest en fin kjole og nogle høje hÌle pü. Nür jeg skal i skole eller skal ud i byen med mine venner, tager jeg jeans og sneakers pü. Nür jeg sü er pü arbejde, har jeg oftest bukser og en bluse pü, sü man kan vel godt sige, at jeg ikke rigtig har nogen specifik stil.

4. Hvad skal vÌre dit nÌste køb pü shoppen?

Jeg kunne rigtig godt tÌnke mig den flotte Bett Boho Dress og den nye Brilliant Jumpsuit. 

5. Hvad er dine fremtidsdrømme?

Min plan for fremtiden er at åbne min egen skønheds salon, da jeg også laver hår, negle osv. (Jeg ved godt, at jeg har gang i rigtig mange ting 🙈). Derudover kunne jeg også rigtig godt tænke mig at starte mit eget modebrand op med min mand, så der er mange fremtidsdrømme. 

 

Ud over de frem sprøgsmül har Ruth ogsü skrevet et lille indlÌg til jer, hvor hun skriver lidt om de styles hun har købt pü shoppen og hendes generelle oplevelse med os - lÌs med her: 

________________________________________ 

Hej allesammen,
Jeg blev sü glad, da jeg hørte, at jeg var blevet valgt til münedens kunde. Jeg kan i aller højeste grad anbefale Mulieres.dk, fordi de har en høj kvalitet af deres produkter og deres kundeservice er i top - de er sü hjÌlpsomme og søde!
Jeg vil i dette indlÌg vise jer 
nogle billeder, af de ting jeg har købt pü shoppen og hvordan jeg sammensÌtter dem. 

Jeg købte den skønne Haylay Knit Dress fordi jeg manglede noget varmt til den kolde tid og jeg synes, at den var nem at have pü og style - den grü farve passede ogsü super godt til mig. 
Til Valentine's Day købte jeg den flotte Satin Strap Dress, da jeg synes den passer godt til min hudfarve. Jeg synes, at denne kjole er meget piget, glamourøs og en smule flashy. Jeg elsker kjoler der er lidt flashy, sü den er bare helt perfekt til mig. 
Jeg har ogsü købt den farverige Multi Rosa Top og den smarte Suede Lace Skrit, som jeg styler sammen, da de matcher rigtig godt. Jeg havde selv nogle røde burgendy hÌle og en crossbody taske der mathcede godt i farverne - et perfekt Mulieres outfit. 
Jeg hüber, at jeg har kunne give jer lidt inspiration - büde til jeres styling og til jeres nÌste køb hos Mulieres.dk. 

Her til sidst vil jeg meget gerne sige, at jeg ofte shopper online, fordi jeg ikke har tiden til at gü i de fysiske butikker. Jeg er dog nÌsten altid skuffet over mindst et produkt, men jeg var virkelig overrasket over at alle styles jeg købte hos Mulieres var fantastiske i kvalitetet, pasform osv.
Tak igen!
_
De bedste hilsner 
Ruth Christiana Kobli
26. marts, 2018 — Emilie .