Hej piger 💕

Vi kender vidst alle det der med at have en off dag, gør vi ikke?

Især i denne kolde tid, hvor det er svært at komme op om morgenen, hvor humøret ikke er i top og hvor tanken om, at blive under dynen og se serie er det mest attraktive valg. MEN - den går desværre ikke! Denne tid kan være hård at komme igennem, og det er netop derfor man skal gøre lidt ekstra for sig selv! Så her får du et par tips til, hvordan små ting kan gøre dagen bedre! 

Tip til hvad du skal gøre:

1. Tag noget tøj på der er behageligt at have på. For med noget stramt tøj der sidder og klemmer, kan dagen godt virke ekstra lang! Derfor kan man tage en nederdel på, f.eks. så er denne fine Ziva Solid Mini Skirt fra Only et godt valg. Den er med elastik i talken, hvilket gør den super behagelig at have på! Nederdelen kan kombineres med en trøje, og da det jo er koldt udenfor, er det rart med noget der varmer lidt. Her har jeg valgt denne fine Hua strik fra Sisters Point.

2. Vælg noget tøj du synes er flot og som sidder pænt på dig, så du føler dig godt tilpas. Da nederdelen og strikken er flot, kan da den måske kan hjælpe lidt på selvtilliden på en off day og den fine farve giver lidt forårsstemning.

3. Kombinér tøjet med fede accessoires. Det kan f.eks. være disse fine og populære perlespænder, og denne flotte Celina Bag fra Noella.

 

18. februar, 2019 — Sarah .