Hej piger 💕

Vi er netop vendt hjem fra vores indkøbstur i London, hvor vi har fundet en masse lækre nye styles til jer. Her er en guide til hvordan I kan style de nye styles, så læs med her! 

 

Anni Pearl Knit

En af de nye styles er vores lækre Anni Pearl Knit der er kommet i tre skønne farver. Den ligner meget vores populære Anna Pearl Knit, men denne her er i en normal længde samt fås i tre flotte farver. 

Denne strik vil være god at style med et par simple bukser, vores favoritter er vores Simply Wide Pants, Christina Pants og vores Jenny White Pants, hvad er din favorit? 

Diana Dot Pants 

En anden lækker style der netop er kommet ind ad døren, er disse yndige Diana Dot pants. De er utrolig behagelige og er perfekt til enhver begivenhed. 

Disse bukser kan passende styles med en yndig top eller en lækker strik til de lidt køligere dage. Vi anbefaler vores Orleans Pullover Knit, vores Titties T-shirt eller vores Yade Glitter Bluse


Anita Pearl Knit 

Udover de smukke Anni Pearl Knits har vi også fået en anden strik hjem med perler - nemlig vores Anita Pearl Knit. Denne strik er super lækker og dejlig varm. Den kan både bruges som en lang striktrøje eller en skøn strikkjole.


 

01. marts, 2018 — Emilie .