Hej piger  💕

Kender I det, når man er fuldstændig tom for ideer til, hvordan dagens outfit skal være?

Det kan både gælde i hverdagene, men også hvis man skal til forskellige arrangementer eller andre finere begivenheder. Derfor er det altid dejligt med lidt inspiration, som kan hjælpe en i den rigtige retning! Så det vil vi prøve at give jer her! 

 

Outfit 1:

Kan bruges til hverdag og fest.

Her ses den super flotte Judy Singlet Top i farven Arabian Spice, som har flotte blondedetaljer og har en virkelig fed farve, der skiller sig ud på den gode måde.
Style toppen med de fede Galma Pants, med ekstra vidde, som giver et fedt og moderne look.
Giv evt. outfittet lidt ekstra detaljer, og style det med den flotte Ea Velvet bag.

 

Outfit 2:

Kan bruges til hverdag og fest

Den stilfulde Juliet Ancle kjole i det populære slangeprint er et rigtig godt valg! For ikke nok med at den er flot og behaelig at have på, så sparer du også tid på at vælge en kjole, da en kjole udgør et helt outfit i sig selv- perfekt hvis man er på farten!
Style den med den lækre Noella taske og de fede Merle Boots i den flotte silver farve for at give outfittet et frisk pust!

Outfit 3:

Kan bruges til hverdag og fest.

Den fine Gada skjorte fra Sisters Point, i et flot leopard og kæde print i en rusten rød nuance. Style den med de lækre New George jeans fra Sisters Point som er enkelte, men også stilfulde. Giv outfittet lidt ekstra detaljer, og style det med det et Jackie bælte, en Amla Velvet crossbody i bordeaux og de fine Circle øreringe i guld.

 

 

 

01. marts, 2019 — Sarah .