Hey piger 💕

Vi vil hver måned finde ''Månedens kunde'' og dedikere et blog indlæg til hende. Vi er super stolte af at kunne annoncere den første månedens kunde her i januar - nemlig Sabrina Melissa. Sabrina har i længe været en god kunde på shoppen og har altid taget flotte outfit-billeder af det tøj, som hun har modtaget. Vi har stillet hende en række spørgsmål, så I kan lære hende bedre at kende:

5 hurtige

1. Hvem er du? 
Mit navn er Sabrina og jeg er 23 år gammel. Jeg bor i Ugerløse ved Holbæk, men flytter inden længe et nyt sted hen i hus med min kæreste. Det til d. 1 marts og jeg glæder mig rigtig meget!

2. Hvad laver du til dagligt? 
Til dagligt læser jeg til sygeplejerske, og ved siden af arbejder jeg i Netto. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil? 
Jeg vil beskrive min stil som feminin, med et lidt kantet og råt twist. Jeg elsker kjoler og nederdele - generelt bare det at have et feminint udtryk. Jeg kan dog samtidig også godt lide et lidt råt udtryk, med slidte jeans og sweatshirts.

4. Hvad skal være dit næste køb på shoppen? 
Mit næste køb på shoppen skal klart være en af jeres flotte pelsjakker, da den jeg har nu er ved at være slidt.

5. Hvad er dine fremtidsdrømme? 
Mine planer for fremtiden er helt klart drømmejobbet som sygeplejerske. Derudover er der selvfølgelig de klassiske drømme med Villa, Volvo og Vovse. Men vi er vel enige om, at man selvfølgelig også gerne må se godt ud mens alle disse drømme går i opfyldelse, haha.


Vi har været så heldige, at Sabrina har vist os nogle af hendes yndlingsstyles fra shoppen og skrevet lige præcis hvorfor det er hendes favoritter.
Alt dette kan i læse i hendes blogindlæg herunder: 

_________________________


Hej skønne læsere! Jeg
 har været så heldig at blive valgt til månedens kunde hos Mulieres - I kan trygt shoppe løs, deres service er bare i top og de er bare så søde.
Jeg er selvfølgelig meget glad for, at de har valgt netop mig, så derfor vil jeg nu dele lidt fashion og stylingstips med jer! 

På disse billeder har jeg den smukke Anna Pearl Knit & Cherry Crossbody Bag på. Jeg er helt vild med den smukke strik og de flotte perler, som er syet på. Det skal lige siges, at strikken er cropped, men derfor er stadig super smart med en skjorte under eller bare som den er med fx. højtaljede bukser. Tasken passer desuden bare til enhver lejlighed og ser knald godt ud sammen med strikken.

Det næste outfit som ses her, er en sikker vinder. Det er den meget eftertragtede Henna Kjole fra Vero Moda, som kan bruges både til Day & Night. Til fest er den pragtfuld med et par højehæle, bare ben og en lækker taske - fx Mulieres' Cherry taske. Til hverdag kan man tage et par sorte imiterede jeans på, sorte støvler og igen Cherry tasken - den passer jo som sagt til alt. Og helt ærligt piger, hvem ville ikke have en kjole, som man kan bruge til både fest og til hverdag? 

 

Xoxo
Sabrina Melissa

 

31. januar, 2018 — Emilie .