Udgivet den af Emilie .Hey piger ūüíē

Vi vil hver m√•ned finde ''M√•nedens kunde'' og dedikere et blog indl√¶g til hende.¬†Vi er super stolte af at kunne annoncere den f√łrste m√•nedens kunde her i januar -¬†nemlig Sabrina Melissa. Sabrina har i¬†l√¶nge v√¶ret en god kunde p√• shoppen¬†og har altid taget flotte outfit-billeder af det t√łj, som hun har modtaget.¬†Vi har stillet hende en r√¶kke sp√łrgsm√•l, s√• I kan l√¶re hende bedre at kende:

5 hurtige

1. Hvem er du? 
Mit navn er Sabrina og¬†jeg er 23 √•r gammel. Jeg bor i Ugerl√łse ved Holb√¶k, men¬†flytter inden l√¶nge et nyt sted hen i hus med min k√¶reste. Det til¬†d. 1 marts og jeg gl√¶der mig rigtig meget!

2. Hvad laver du til dagligt? 
Til dagligt læser jeg til sygeplejerske, og ved siden af arbejder jeg i Netto. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil? 
Jeg vil beskrive min stil som feminin, med et lidt kantet og råt twist. Jeg elsker kjoler og nederdele - generelt bare det at have et feminint udtryk. Jeg kan dog samtidig også godt lide et lidt råt udtryk, med slidte jeans og sweatshirts.

4. Hvad skal v√¶re dit n√¶ste k√łb p√• shoppen?¬†
Mit n√¶ste k√łb p√• shoppen skal klart v√¶re en af jeres flotte pelsjakker, da den jeg har nu¬†er ved at v√¶re slidt.

5. Hvad er dine fremtidsdr√łmme?¬†
Mine planer for fremtiden¬†er helt klart dr√łmmejobbet som sygeplejerske. Derudover er der selvf√łlgelig de klassiske dr√łmme med Villa, Volvo og Vovse. Men vi er vel enige om, at man selvf√łlgelig ogs√• gerne m√• se godt ud mens alle disse dr√łmme g√•r i opfyldelse, haha.


Vi har været så heldige, at Sabrina har vist os nogle af hendes yndlingsstyles fra shoppen og skrevet lige præcis hvorfor det er hendes favoritter.
Alt dette kan i læse i hendes blogindlæg herunder: 

_________________________


Hej sk√łnne l√¶sere! Jeg
¬†har v√¶ret s√• heldig at blive valgt til m√•nedens kunde¬†hos Mulieres -¬†I¬†kan trygt shoppe l√łs, deres service er bare i top og de er bare s√• s√łde.
Jeg er selvf√łlgelig meget glad for, at de har valgt netop mig, s√• derfor vil jeg nu dele lidt fashion og stylingstips med jer!¬†

P√• disse billeder¬†har jeg den smukke Anna Pearl Knit & Cherry Crossbody Bag p√•. Jeg er helt vild med den smukke strik og de flotte perler, som er syet p√•. Det skal lige siges, at strikken er cropped, men derfor er stadig super smart med en skjorte under eller bare som den er med fx. h√łjtaljede bukser. Tasken passer desuden bare til enhver lejlighed og ser knald godt ud sammen med strikken.

Det n√¶ste outfit som ses her, er en sikker vinder. Det er den meget eftertragtede Henna Kjole¬†fra Vero Moda, som kan bruges b√•de til Day & Night.¬†Til fest er den pragtfuld med et par h√łjeh√¶le, bare ben og en l√¶kker taske - fx Mulieres'¬†Cherry taske.¬†Til hverdag kan man tage et par sorte imiterede jeans p√•, sorte st√łvler og igen Cherry tasken - den passer jo som sagt til alt. Og helt √¶rligt piger, hvem ville ikke have en kjole, som man kan bruge til b√•de fest og til hverdag?¬†

 

Xoxo
Sabrina Melissa

 

Ældre Nyer