Hey piger 💕

Vi vil hver müned finde ''Münedens kunde'' og dedikere et blog indlÌg til hende. Vi er super stolte af at kunne annoncere den første münedens kunde her i januar - nemlig Sabrina Melissa. Sabrina har i lÌnge vÌret en god kunde pü shoppen og har altid taget flotte outfit-billeder af det tøj, som hun har modtaget. Vi har stillet hende en rÌkke spørgsmül, sü I kan lÌre hende bedre at kende:

5 hurtige

1. Hvem er du? 
Mit navn er Sabrina og jeg er 23 ür gammel. Jeg bor i Ugerløse ved HolbÌk, men flytter inden lÌnge et nyt sted hen i hus med min kÌreste. Det til d. 1 marts og jeg glÌder mig rigtig meget!

2. Hvad laver du til dagligt? 
Til dagligt lÌser jeg til sygeplejerske, og ved siden af arbejder jeg i Netto. 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil? 
Jeg vil beskrive min stil som feminin, med et lidt kantet og rüt twist. Jeg elsker kjoler og nederdele - generelt bare det at have et feminint udtryk. Jeg kan dog samtidig ogsü godt lide et lidt rüt udtryk, med slidte jeans og sweatshirts.

4. Hvad skal vÌre dit nÌste køb pü shoppen? 
Mit nÌste køb pü shoppen skal klart vÌre en af jeres flotte pelsjakker, da den jeg har nu er ved at vÌre slidt.

5. Hvad er dine fremtidsdrømme? 
Mine planer for fremtiden er helt klart drømmejobbet som sygeplejerske. Derudover er der selvfølgelig de klassiske drømme med Villa, Volvo og Vovse. Men vi er vel enige om, at man selvfølgelig ogsü gerne mü se godt ud mens alle disse drømme gür i opfyldelse, haha.


Vi har vĂŚret sĂĽ heldige, at Sabrina har vist os nogle af hendes yndlingsstyles fra shoppen og skrevet lige prĂŚcis hvorfor det er hendes favoritter.
Alt dette kan i lÌse i hendes blogindlÌg herunder: 

_________________________


Hej skønne lÌsere! Jeg
 har vÌret sü heldig at blive valgt til münedens kunde hos Mulieres - I kan trygt shoppe løs, deres service er bare i top og de er bare sü søde.
Jeg er selvfølgelig meget glad for, at de har valgt netop mig, sü derfor vil jeg nu dele lidt fashion og stylingstips med jer! 

Pü disse billeder har jeg den smukke Anna Pearl Knit & Cherry Crossbody Bag pü. Jeg er helt vild med den smukke strik og de flotte perler, som er syet pü. Det skal lige siges, at strikken er cropped, men derfor er stadig super smart med en skjorte under eller bare som den er med fx. højtaljede bukser. Tasken passer desuden bare til enhver lejlighed og ser knald godt ud sammen med strikken.

Det nÌste outfit som ses her, er en sikker vinder. Det er den meget eftertragtede Henna Kjole fra Vero Moda, som kan bruges büde til Day & Night. Til fest er den pragtfuld med et par højehÌle, bare ben og en lÌkker taske - fx Mulieres' Cherry taske. Til hverdag kan man tage et par sorte imiterede jeans pü, sorte støvler og igen Cherry tasken - den passer jo som sagt til alt. Og helt Ìrligt piger, hvem ville ikke have en kjole, som man kan bruge til büde fest og til hverdag? 

 

Xoxo
Sabrina Melissa

 

31. januar, 2018 — Emilie .