Hej piger,

Så er maj ved at være slut og det er dermed igen blevet tid til at finde månedens kunde.

I denne måned har vi fornøjelsen af, at have Sille som denne måneds kunde. Hun har som altid svaret på de 5 obligatoriske spørgsmål og så har vi været så heldige, at hun har skrevet et lille ekstra indlæg til os. 

 

5 hurtige

1. Hvem er du?

Mit navn er Sille, jeg fylder 25 år her i maj og jeg bor i en lille by der hedder Ørsted på Fyn.

Hvis man spørger mine veninder og kæreste er jeg en meget udadvendt, altid smilende person, som altid er klar på en sjov bemærkning og frisk på nye oplevelser. 

2. Hvad laver du til dagligt

Jeg arbejder for Only i Middelfart - jeg elsker mit job og har verdens bedste chef og kollegaer. Jeg er den fødte sælger og elsker alt ved butikken, især at hjælpe kunderne! 

3. Hvordan vil du bedst beskrive din stil?

Jeg elsker farver og at blande dem. Men ligeså farverig og sprælsk som jeg kan være, ligeså kedelig kan jeg se ud. Jeg er typen der klæder mig meget efter hvilket humør jeg er i. Mit motto er faktisk "Jeg elsker nyt og stilrigt tøj, men har det aller bedst i grimt joggingtøj", haha!

4. Hvad skal være dit næste køb på shoppen?

Mit næste køb skulle helt sikkert være den nye Anine Long Dress, da den kan styles på så mange fede måder, især med min Cherry Crossbody taske, som er mit absolut favorit køb fra Mulieres. Jeg går aldrig ud uden den lækre taske!

5. Hvad er dine fremtidsdrømme?

Mine fremtidsdrømme er helt sikkert, at blive noget indenfor Bestseller - gerne Only. Jeg har aldrig været gladere for at arbejde for én butik. En dag vil jeg gerne læse på EUX og studere til indkøber, som en dag gerne skulle ende ud med et job hos Only i Brande.

 

Som lovet får i nu et lille indlæg som Sille har skrevet til jer, der fortæller lidt mere om hende selv:

__________________________________________

Hej piger! ❣️

Udover at få lov til at svare på de 5 spørgsmål, blev jeg også spurgt om jeg ikke også ville skrive et indlæg. Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne! 

Jeg er ikke ligefrem ''blogger typen'', men jeg elsker min Instagram og den bruger jeg flittigt. Jeg går rigtig meget op i hvad jeg deler på den, at det er ægte og giver mening for mig.

Det er også her jeg bl.a. deler mine køb fra Mulieres, som I kan se her: 

 

Og så tænkte jeg .. Hvad er bedre end at skrive om Mulieres nu hvor de giver mig lov til at fortælle lidt om mig?? Jeg vil starte ud med at rose Mulieres rigtig meget for at være kundevenlig. Som sagt står jeg selv i butik og handler derfor sjældent på nettet. Jeg kan godt lide at man kan se og mærke tøjet og at få råd og ideer fra dem der står i butikken, inden man får det hjem fra butikken.

Men hos Mulieres mærker man deres kundevenlighed ved, at de er yderst hurtige til at svarer på deres beskeder og giver gode råd.❣️ Så elsker jeg også, at de deler billeder og videoer hvor man ser tøjet hvor det er på. Det gør det mere realistisk for mig som køber og det er også derfor, at jeg vælger at handle hos Mulieres. Det er nemlig ikke opstillet på en eller anden hvid baggrund. 📸  

Nu har jeg vidst også haft min taletid - tak fordi i læste med!
Jeg håber, at i fandt det en smule interessant.

_____________________________________

Kunne I tænke jer at se lidt mere til Sille? Så følg hende på Instagram HER

31. maj, 2018 — Emilie .