SMUKKE NYHEDER

DER LANDER LIGE NU DE FINESTE NYHEDER ✨

Det siger vores kunder

Har shoppet utallige gange hos Mulieres og har altid oplevet super god service, hurtig leverance og varer, der lever 100% op til forventningerne. Et enkelt tilfælde med en vare, der skulle byttes, men også her gik det nemt og smertefrit. De største anbefalinger.

— Ditte

Skønne varer, hurtig forsendelse og super rar og kompetent kundeservice. Rigtig god oplevelse - kan anbefale hjemmesiden!

— Josephine

Virkelig den bedste hjemmeside jeg længe har handlet fra. Bestilte noget tøj om eftermiddagen, næsten dag får jeg besked om at min pakke er kommet. Sindssyg hurtig levering og virkelig god kvalitet.

— Elvira

Ville bestille en kjole, og ville lige høre ang. størrelse inden køb. Regnede ikke med svar samme dag grundet helligdag, men ejeren, Sabrina, svarede med det samme og spurgte endda ind til hvilken størrelse jeg normalt bruger, så hun kunne guide mig - det er vildt go’ service!! 5 store stjerner fra mig

— Johanne

Jeg har haft en super god oplevelse. Jeg bestilte en kjole tirsdag aften og fik den allerede leveret torsdag i min postkasse, hvor jeg fik en SMS med det samme. Man kan nemt følge sin pakke på Track&Trace nummeret!

— Mia

Kommer helt sikkert til at handle hos Mulieres igen! Der er en super god kundekontakt, og varerne er vildt fede, til gode priser i forhold til andre forhandlere, der har samme eller lignende varer! Mega anbefalelsesværdigt.

— Ninna